Ege Saldırganı ailesi teslim etti

Saldırganı ailesi teslim etti

08.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’da, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mazlum Yüzgider ile market işleten arkadaşı Hasan Döşemeci’yi pompalı silahla yaralayan A.K. (24), dün ailesi tarafından polise teslim edildi.

Saldırganı ailesi teslim etti

Manisa polisi, Yüzgider ve Döşemeci’ye saldırıyı yapan kişiyi ararken, A.K, ailesi tarafından karakola götürüldü. Halen gözaltında tutulan diğer şüpheliler S.O (28) ve A.S’nin gözaltı süreleri uzatıldı. Üç zanlının, bugün adli makamlara teslim edilmesi bekleniyor. Mnisa Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Mazlum Yüzgider, 5 Haziran’da, kahvehane çıkışında pompalı silahla vurulmuştu. Yüzgider ve Döşeme-ci’nin sağlık durumlarının kötüye gittiği öğrenildi.


Üç kişiden dayak yedi otelde öldü
Alsancak’ta, yolunu keserek para istediği kişiler tarafından küfürlü konuşup, rahatsız ettiği gerekçesiyle dövüldüğü ileri sürülen sabıkalı Taner Kartal, olayın ardından gittiği otelde yaşamını yitirdi. Olaya karıştıkları ileri sürülen A.Ç, babası S.Ç. ve arkadaşı E.K, gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan poliste kaydı olan 44 yaşındaki Taner Kartal, önceki akşam, darp edilmiş halde Basmane’de kaldığı otele döndü. Kartal, sabah saatlerinde odasında ölü bulundu.


Kargoda 400 PKK dergisi
İzmir polisi, içerisinde Abdullah Öcalan’ın yazılarının da bulunduğu yayınlanması yasak olan 400 dergi ele geçirildi. PKK adına yayın yapan ve yayınlanması yasak olan Özgür Halk dergisini İzmir’e gönderen kişiyi tespit etmek için çalışma başlatıldı.

Parmak izi yakalattı
İzmir’de, yürüyüş yapmalarına izin verilmeyen grubun geride bıraktığı mototofkokteylleri üzerinde parmak izi araştırması yapan polis, zanlı B.K’yi yakaladı. Polis, Nisan ayındaki eylemde 12 molotof kokteylini de ele geçirmişti.

İki araba da şarampole uçtu
İzmir’in Urla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Sedat Karakaş (26) yönetimindeki 35 DKV 58 plakalı araç, İzmir yönüne gitmekte olan Hüseyin Cahit Eker’in (69) kullandığı 35 AN 1398 plakalı araçla çarpıştı. İki araç da şaram-pole yuvarlandı. Kazada Sedat Karakaş, Kenan Baltak (50), Mehmet Nafiz Çeçen (53) ve diğer aracın şoförü Hüseyin Cahit Eker ağır yaralandı. Baltak, ambulans helikopterle İzmir’e getirildi.


Kadın fotoğrafları söküldü
Bornova Atatürk Mahallesi’ndeki bir kuaförün camındaki kadın fotoğrafları söküldü. Sabah işyerine gelen Volkan Kaplan, iki kadın fotoğrafının söküldüğünü görünce şok yaşadı. 350 liraya cama monte ettiği fotoğrafları yırtan kişilerden şikayetçi oldu.

POLİSTE 24 SAAT
Kül kavgası karakolda bitti

Konak Gültepe semtinde iki kadının sigara içme yüzünden çıkan kavgası karakolda bitti. İddiaya göre yolda yürüyen İ.Ç’nin içtiği sigaranın külü Y.Y’nin yüzüne geldi. Buna çok sinirlenen Y.Y, yerden aldığı taşla İ.Ç.’nin başına vurup kaçtı. İ.Ç, polise gidip şikayetçi oldu.
Hırsızlar yakalandı
Buca’da bir eve hırsızlık yapmak için giren M.G.A. ve R.Ö, suçüstü yakalandı. Mehmet Birol Fındıklı’nın evinin penceresinden içeri giren hırsızlar, bir cep telefonu ve 20 lira para çalmışlar.
Bir tutuklama
Bergama’da bir evden hırsızlık yapan iki kişiden biri tutuklandı. Fatih Özek’in evinin kapısını açıp içeri giren ve ardiye olarak kullanılan yerden şofben, soba, mangal, bir teneke zeytinyağı ile bir ilaçlama pompasını çalan A.K. ve A.P, polis tarafından yakalandı. A.K. serbest bırakılırken, A.P. tutuklandı.
300 kilo et
Menderes’te bir kasaptan 300 kilo et çalındı. Kemalpaşa Mahallesi’nde Fatih Akdeniz’e ait dükkanın kapısını kıran hırsızlar, dolapta duran 300 kilo eti çaldı. Polis, hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.