Ege Saloon Bar'da konserli geceler

Saloon Bar'da konserli geceler

11.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü kapıda

Saloon Barda konserli geceler



Balçova İnciraltı'nda yeni mekanı Saloon Bar&Grill, Tuborg firması sponsorluğunda konserler gerçekleştiriyor, gençlerin ilgi odağı oluyor. Her haftasonu pop müziğin ünlü isimlerini ağırlayan Saloon Bar&Grill'e geçtiğimiz hafta Şebnem Ferah konuk oldu, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Barın sahibi Ali Yaşar, bu hafta pop müziğin sevilen grubu Athena'yı ağırlayacaklarını söyledi.

Tüm dünyada olduğu gibi İzmir'de de Sevgililer Günü kutlamaları hazırlıkları son hızıyla sürüyor. İzmir'deki oteller, barlar ve restoranlar birbirinden ilginç programlarla 14 Şubat'a hazırlanıyor. İzmir'in en gözde beş yıldızlı oteli Crowne Plaza bu özel günde sevgililere canlı müzik eşliğinde, pazar brunchıyla ve yemekleriyle üç ayrı program sunuyor. İzmir Hilton Oteli 32. katta düzenleyeceği Kerem Görsev&Larry O'neil konseriyle sevgililere çok özel bir konser gerçekleştiriyor.

2002 Bulgaristan Güzeli Elizabeth Padova ve Hollanda'nın aranılan fotomodeli Helena Volc, Juvena firmasının kataloğu için poz verdi. Mankenler, İzmirli fotoğraf sanatçısı Soner Yakup'un objektifinin karşısına geçti. Güzellikleriyle büyüleyen iki ithal fotomodel, 90 kıfayet tanıttı, sevecen tavırlarıyla da sempati topladı.

Balçova'daki Palmiye Alışveriş Merkezi, kapılarını yeni açan La Palma Cafe -Bar'la renkleniyor. İzmir'in seçkin isimlerinin katıldığı partisiyle hizmete giren La Palma, haftanın 7 günü saat 03.00'a kadar hizmet veriyor. Barmen Hakkı Sürer'in hiç bir yerde tadılmayacak kokteylleriyle de canlanan mekanın restoran bölümünde, fasıl ve canlı müzik var.




EGE


Aday değilim
Yarışseverlerin gözü yarınki mahkemede
Geleceğin yıldızları
Halk çamaşırhanesi
DSP'lilerin jesti
Kar yine geliyor
Galip Dede, aday oldu
Çeşme, tam bir cennet olacak
Bayan muhtar adayı iddialı
Bataklıktan yola
Büyükler çare için toplandı
Piriştina'ya karşı Işıklar
VİZYONDAKİLER
Nina manken yetiştirecek
Gece Gündüz
Şeytanlar buluştu
Kısa... kısa...
İZMİR REHBERİ