Ege SAMET AYBABA: 1 olsun bizim olsun

SAMET AYBABA: 1 olsun bizim olsun

21.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’yle yarın deplasmanda karşılaşacak Bucaspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba, öncelikli hedeflerinin İstanbul’dan 1 puanla dönmek olduğunu söyledi.

SAMET AYBABA: 1 olsun bizim olsun

Fenerbahçe gibi yıldız oyunculara sahip bir takım karşısında alacakları puanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Aybaba, “Futbolcularım maçın öneminin farkında. Fazla bir şey söylememe de gerek yok. Hepsi nasıl bir rakiple oynayacağımızı biliyor” dedi. Tecrübeli teknik adam, Onur’un takımdaki yerini alamayacağını, Orhan Ak’ın ise durumunun maç saatinde netleşeceğini dile getirdi. Başkan Şeref Üstündağ son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra takımdan bir patlama beklediklerini belirterek, “Fenerbahçe’ye karşısında sürpriz yapabiliriz. Buna kimse şaşırmasın” diye konuştu.

Haberin Devamı

Turgutlu, Adıyaman karşısında yara saracak
SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Burhanettin Basetemur yönetimindeki ilk mağlubiyetini geçen hafta Körfezspor karşısında deplasmanda alan Turgutluspor, bugünkü Adıyamanspor sınavına yara sarmak için çıkacak. Turgutlu 7 Eylül Stadı’ndaki mücadele 13.30’da başlayacak. Turgutlu’nun 20, Adıyaman’ın 12 puanı var. Son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ekipte Basatemur, “Yeni seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Eksik Şeytan’ın konuğu Sivas 4 Eylül Bld. Spor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta 23 puanla 3. sırada bulunan Altınordu, Sivas Dört Eylül Belediyespor’u bugün konuk edecek. Buca İlçe Stadı’nda 13.30’da başlayacak maça cezalı Berkay, Hikmet ve Halil ile sakatlıkları devam eden Murat Cömert, Kadir, Halit’ten yoksun çıkacak Şeytan, eksikleri çok olmasına rağmen puan kaybı istemiyor. Teknik Direktör Yasin Çamtepe eksik futbolcuların yarattığı boşluğu altyapıdan takviyelerle dolduracağını belirterek, “Sahaya kısıtlı bir kadro ile çıkacağız. Ancak takımıma güveniyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yavru Horoz ve Torbalı evinde
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 19 puanla beşinci sırada bulunan Denizli Belediyespor, 21 puanla iki basamak üstünde yer alan Beylerbeyi’ni bugün konuk edecek. Yavru Horoz için büyük önem taşıyan karşılaşma Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak. Aynı saatte başlayacak gruptaki diğer maçta ise Torbalıspor, 7 Eylül Stadı’nda Kepez Bld’yi konuk edecek. İzmir temsilcisi evinde oynamanın verdiği avantajı iyi kullanmak istiyor.

KSK?İZKA, ilk sınavında
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezon heyecanı bugün oynanacak maçlarla start alacak. Ligden çekilip çekilmeyeceği uzun süre tartışıldıktan sonra yeni şube yönetimi, İZKA İnşaat’ın sponsorluğu ve taraftar desteğiyle sezona hazırlanan KSK İZKA, Başkent’te İBA Kimya TED Kolejliler’in konuğu olacak. TOBB Spor Salonu’ndaki mücadele 16.00’da başlayacak. Takımdan ayrılan Şükran, Tuba Meto, Tuğba Toprak, Aslı ve yabancı oyuncuların yerini Kariç, Kaleb, Gökçe, Buse ve altyapıdan gençlerle dolduran Kaf-Kaf’ı, İsmail Yengil çalıştırıyor.