Ege Sanat yağmuru

Sanat yağmuru

29.03.2018 - 01:03 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Nisan ayında birbirinden renkli 8 konsere evsahipliği yapacak.

Sanat yağmuru

Prodüksiyonlarını ve albüm çalışmalarını Avrupa’da yöneten İzmirli müzisyen Evrim Ateşler, 20 yıllık sahne kariyeri boyunca elde ettiği tecrübeleri ve danslarını İzmirli sanatseverlerle paylaşacak. 2 Nisan Pazartesi saat 20.00’de AASSM’de farklı kültürlere ait dansların da renk vereceği konserde, Muammer Ketencoğlu ve Çağrı Çetinsel misafir sanatçı olarak yer alacak. Alsancak Rotary Kulübü’nün 10. kez düzenlediği Ulusal Genç Solist Yarışması’nın “Üniversite” kategorisi finalistleri, 3 Nisan Salı saat 20.00’de AASSM Küçük Salon’da sahne alacak.

Haberin Devamı

Anadolu Nefesli Beşlisi, 5 Nisan’da müzikseverleri Paris’ten İstanbul’a uzanan müzikal yolculuğuna çıkaracak.

Caz rüzgârı

Ensemble Veritas, Bilitis şarkıları eseri için 9 Nisan’da bir araya geliyor. Bandoneon virtüözü Tolga Salman ve Bilkent Solistleri, dünyanın en sevilen bestecilerinden efsanevi Astor Piazzolla’nın birbirinden güzel eserleri 16 Nisan’da AASSM Küçük Salon’da yorumlayacak. 1920-1940 yılları arası Amerikan caz müziğinin popüler örneklerini içinde barındıran ‘VINTAGE’ konseriyle 24 Nisan’da AASSM’de devam edecek. 26 Nisan’da 20.00’de ise, piyanist Can Çankaya ve kontrbasçı Kağan Yıldız, yeni albümleri Timeless ile sahne alacak.