Ege Sanayiye can suyu verenlere teşekkür

Sanayiye can suyu verenlere teşekkür

04.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin makine donanımına katkıda bulunan Gökçüoğlu Makina, Ajan Elektronik ve Dirinler Makina, Norm Civata firmalarının temsilcilerine teşekkür plaketi sundu.

Sanayiye can suyu verenlere teşekkür

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin makine donanımına katkıda bulunan Gökçüoğlu Makina, Ajan Elektronik ve Dirinler Makina, Norm Civata firmalarının temsilcilerine teşekkür plaketi sundu. ‘Türk sanayine can suyu verecek nitelikli elemanı yetiştirme’ misyonuyla yola çıktıklarını kaydeden Uğurtaş, Türkiye’ye örnek olan bir okulu hayata kazandırmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

10 milyonluk bütçe

Uğurtaş, “Buradan mezun olacak gençlerimiz Türk sanayine can verecek, ülkemizin kalkınmasında yer alacak. Okulumuzun bu yılki giderleri için İAOSB’nin bütçesinden 10 milyon liralık kaynak ayırdık. Tüm sanayicilerimizden okulumuza yönelik yapılacak her türlü yardımı almaya hazırız. Türkiye sanayileşmede ilerlemek istiyorsa, teknik eğitime bugünkünden çok daha fazla önem vermek zorundadır” dedi.

Stuttgart’ta Norm rüzgarı

Uluslararası bağlantı elemanları sektörünün en büyük buluşma noktası olan Fastener Fair’in sekizincisi Stuttgart’ta gerçekleştirildi. Dünya devi firmalar ve bağlantı elemanları sektörünün önemli temsilcilerinin katıldığı, 45 ülkeden 987 firmanın dahil olduğu fuarda Norm Holding’in lokomotif şirketi Norm Cıvata da yer aldı, yeni pazarların vizesini aldı. Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, fuarda 51 firmadan 190 üst düzey yöneticiyle 90 toplantı yaptıklarını kaydetti.