Ege Santrall, Bornova’ya enerji verecek

Santrall, Bornova’ya enerji verecek

26.03.2018 - 01:43 | Son Güncellenme:

Yücesoy Mühendislik’in Bornova’da yer alan en yeni projesi Yücesoy Santrall, A plus konsepti ve geniş sosyal imkanıyla yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor

Santrall, Bornova’ya enerji verecek

Yücesoy Mühendislik’in, modern bir mimariye sahip olan ve toplam 140 dairenin yer alacağı projesinde; optimum yaşam alanı bulunan 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatifleri ve bu alternatiflerin hepsinde bahçe teraslı daire seçenekleri yer alıyor. Mimarisi kadar alt katta 2 bin 500 metrekare alana yayılacak olan ticari alanlarla da yatırımcıların dikkatini çeken Yücesoy Santrall, şık kafe ve günlük ihtiyaçlara cevap verecek mağazaların yer alacağı çarşısıyla gerçek residence deneyimi sunacak.

Haberin Devamı

2020 Eylül’de teslim

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, üniversite, hastane ve iş merkezlerinin yoğun olduğu, enerjisi yüksek bir bölgede konumlanan Yücesoy Santrall projesinin 2020 Eylül ayında teslim edileceği belirtti. Gökçöl, projenin A Plus segmentte yer aldığını, ferah ve aydınlık tasarımıyla yatırımcılar kadar oturanlar tarafından da tercih edileceğini söyleyerek, “Proje metroya 200 metre mesafede. Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesine ise çok yakın konumda. Bölgenin konut alanında çok ciddi bir gelişme potansiyeli var. Toplam 100 milyon TL bir yatırım öngörüyoruz. Yücesoy Santrall otel konforunda ve rahatlığında kent merkezinde bir yaşam arzu edenler için büyük bir fırsat” diye konuştu.

Haberin Devamı

Santrall, Bornova’ya enerji verecek

İNSAN ODAKLI TASARIM

Projenin içerisinde yer alan peyzaj alanları, donanımlı sosyal imkanları, açık-kapalı havuz seçenekleri, butik spor salonu, çalışma alanı, kütüphane ve concierge hizmetleri ile de Yücesoy Santrall insan odaklı tasarımını her detayda hissettirirken, projede, ev sahiplerinin misafirlerinin konaklayabilecekleri misafir daireleri ve misafir yemek salonu da yer alıyor. Projede daire fiyatları, kişiye özel ödeme fırsatları ile 415 bin TL’den başlıyor.