Ege Şehit ailelerine ücretsiz tatil

Şehit ailelerine ücretsiz tatil

04.06.2017 - 05:03 | Son Güncellenme:

Çeşme’deki Altınyaz Oteli’nin sahibi Atilla Erdaş, otellerinin kuruluşunun 20. yılı nedeniyle 5 Haziran tarihinde, bir gece, şehit ailelerini ücretsiz olarak ağırlayacağını belirtti

Şehit ailelerine ücretsiz tatil

Çeşmeli turizmci Atilla Erdaş, otelinin 20’nci yıldönümü nedeniyle şehit ailelerini 1 gece ücretsiz olarak ağırlayacağını açıkladı. Çeşme’deki Altınyaz Oteli’nin sahibi Atilla Erdaş, otellerinin kuruluşunun 20. yılı nedeniyle, 5 Haziran tarihinde, bir gece, şehit ailelerini ücretsiz olarak ağırlayacağını belirterek, otelin Facebook sayfasından duyuru yaptı. 20 yıl önce Almanya’dan gelerek oteli açtığını belirten Erdaş, şunları söyledi:

Haberin Devamı

Kayıt yaptırın

“Otelimizin 20. yılında, bir gece de olsa şehit ailelerimizi otelimizde ağırlayarak, onları mutlu etmek istedim. Hedefimiz her yıl, sezon başı ve sezon sonunda, birer gece şehit ailelerimizi ağırlamak. Bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz. İnşallah diğer otellere de örnek oluruz. Aileler şehit yakınları olduklarına dair belgeleri bize beyan edecekler. Anne, baba, eş, çocuk gibi birinci derece yakınları misafir edeceğiz. O şehitler sayesinde burada yaşayabiliyoruz. Gönül ister ki, aileleri daha fazla ağırlayabilelim. Maalesef elimizden gelen bu. Otelimizin Facebook sayfasında bir duyuru yayınladık. Giderek yayıldı. Birçok kişiye ulaştı. İzmir Şehit Aileleri Derneği de duyurumuzu okumuş. Onlar da paylaşmışlar. Çok sayıda telefon almaya başladık. Şehit ailelerimizin rezervasyon kayıtlarını tutuyoruz.”