Ege Selvitopu ve Yıldız’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Selvitopu ve Yıldız’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

30.07.2017 - 05:06 | Son Güncellenme:

.

Selvitopu ve Yıldız’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’la birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Projeleri anlattı

Ziyarette Karabağlar Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdiği projelerle ilgili Genel Başkanı bilgilendiren Selvitopu, önümüzdeki günlerde açılış ve temel atma törenleri yapılacak pazaryeri, kültür merkezi ve park açılışları için de Kılıçdaroğlu’nu Karabağlar’a davet etti, ‘Gençlik Merkezi’yle ilgili projeyi de görselleriyle birlikte Kılıçdaroğlu’na tanıttı.

Açılışa davet etti

Kılıçdaroğlu’nu Karabağlar’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirten Başkan Selvitopu, yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılması planlanan ‘Şehitler Parkı’, ‘Yaşar Kemal Mahallesi Kapalı Pazaryeri’ temel atma törenleri ve yeniden düzenleme çalışmaları devam eden ‘Barış Selçuk Parkı’nın açılışına davet etti. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da ilçe ile ilgili referandum sürecini değerlendiren bir rapor ile ilçe başkanlığının faaliyetlerini Kılıçdaroğlu’na sundu. l DHA