Ege Semih’ten ziyaret

Semih’ten ziyaret

25.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı’nın ve Fenerbahçe’nin başarılı santrforu Semih Şentürk, devre arası tatili için geldiği İzmir’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Semih’ten ziyaret

Doğduğu ve futbola başladığı kent İzmir’den 10 yıldır uzak kaldığını belirten Semih, “Sayın Başkanımız Aziz Kocaoğlu İzmir’de gerçekten çok seviliyor. Burada yapılan başarılı çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Başkanıma seçimlerde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Umduğunu bulamadı
Altay, son iki sezonda dört büyüklerden transfer ettiği oyunculardan faydalanamadı. Geçen sezon Trabzonsporlu Enis ile Galatasaraylı Volkan Bekçi’den verim alamayan siyah-beyazlılar, son haftalarda form yakalayan Beşiktaşlı Adem’i de kadrosunda tutamadı. Bu sezon Beşiktaş’tan gelen Can Erdem bekleneni veremezken, Mehmet Sedef sakatlık kurbanı oldu. Önceki sezon Beşiktaş’a gidip bu sezon geri dönen kaleci Atilla’da da yararlı olamadı.

Altınordu’da hesap zamanı
Klasman Grubu’nda zirveyi zorlayacak bir ekip oluşturmayı amaçlayan Altınordu yönetimi, sezon içinde yapılan idman boykotu eylemini hazırlayanlara hesap soracak. Gidecek-kalacak oyuncuları belirlerken, Bucaspor maçı öncesi gerçekleşen eylemin elebaşlarını tasfiye etmeyi kararlaştıran yöneticiler, bu isimleri kara listeye aldı. Bu konuda bilgi sızdırmamaya çalışan Başkan Bülent Erdik, “Şu anda tek hedefimiz Alanyaspor maçını kazanmak. Transferi daha sonra düşüneceğiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Kaf Kaf Mims’i Antalya’ya verdi
Pınar Karşıyaka, son haftalarda form düşüklüğü gösteren Ralph Mims’i, Antalya BŞB’ye kiraladı. Geride kalan 11 haftada 18.3 sayı, 5.6 ribaunt, 1.6 asist ortalamalarıyla oynayan ABD’li guard, son oynanan Kepez Bld randevusunda sıfır çekerek hayal kırıklığı yaratmıştı. Kaf-Kaf, dördüncü yabancı olarak 3-4 pozisyonlarını oynayabilen bir forvet almak istiyor.

Balıkesirspor’da beş bilet kesildi
Zirvenin çok uzağında kalan Balıkesirspor’da yönetim beş futbolcuyu daha kadro dışı bıraktı. Kulüpten yapılan açıklamada Kaptan Onur Özermanoğlu, Ercan Güneri, Osman Alptekin, H.Kubilay Öztan ve Mikail Kılıç’ın yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Daha önce de yönetim Umut Salgınoğlu, Ali Hürlü ve Çağatay Kapran’ı kadro dışı bırakmıştı.