Ege Şenol Hoca'dan Altınordu’ya tam not

Şenol Hoca'dan Altınordu’ya tam not

11.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

2018-2019 sezonuna başlamadan önce son olarak Bornova Doğanlar Stad’ında Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapan Altınordu, milli maç arasını da es geçmedi. İstanbul’da Beşiktaş’ın prova konuğu olan kırmızı lacivertliler sahadan 2-1 yenik ayrılmasına rağmen Beşiktaş Teknik Direktör’ü Şenol Güneş’ten tam not aldı. Güneş, “Modern futbolu sahaya yansıtabilen bir takım. Bize güzel dersler verdiler” dedi.

Şenol Hocadan Altınordu’ya tam not

Spor Toto 1. Lig temsilcisi Altınordu, milli maç nedeniyle lige verilen arada Beşiktaş’la deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetmesine rağmen sergilediği futbolla teselli buldu. İzmir ekibini ilk kutlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu. Altınordu’nun modern futbol oynamaya çalışan bir takım olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, “Oyun olarak Altınordu’yu tebrik ediyorum. Rakip oldukça fazla pozisyon buldu. Genç oyuncularla önemli işler yaptılar. Geriden oyun kurarak, ikinci ve üçüncü bölgeye geçmek isteyen bir takım. Güzel bir gol attılar. Bazı konularda bize çok güzel dersler verdiler” yorumu yaptı.

Haberin Devamı

‘Başarılısınız’

Usta teknik adam maçtan sonra Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nu da tebrik ederek, “Çok başarılısınız. Hem gençlerinizi iyi kulüplere veriyorsunuz hem de zorlu bir ligde şampiyonluk hedefliyorsunuz” dedi. Hüseyin Eroğlu, “Bizim misyonumuz hem oyuncu yetiştirmek hem de yarışmacı bir takım olmak” yanıtı verdi. Özel maç tekliflerini kabul eden Beşiktaş’a teşekkür eden teknik patron Eroğlu, “Güzel bir prova oldu. Çok pozisyona girdik, atamadık. Rakip deneyimli ayaklarıyla yakaladıklarını attı. Kaybettik ancak doğruları yaptık. Bu doğruları yaptıkça istediğimiz skorları da alacağız” diye konuştu.

Büyük vefa örneği

Beşiktaş ile Altınordu arasında 34 yıl aradan sonra oynanan ilk özel maç öncesi iki takımda da forma giyen 3 futbolcuya günün anısına plaket verildi. 1960’lı yıllarda Altınordu’da forma giyen efsane isimler bir araya gelme fırsatı yaşadı. Altınordu’dan Beşiktaş’a transfer olan Davut Şahin ve Mustafa Güngören ile siyah beyazlı ekipten İzmir’e gelen Yavuz Kirmanlıoğlu plaketle onurlandırıldı. Plaketleri Altınordu CEO’su Barış Orhunbilge, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez ve Altınordu Tarihçisi Kenan Akseki takdim etti. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, futbolcular Sinan Osmanoğlu ve Berkay Samancı’nın da katıldığı törende 1966-70 yıllarında Beşiktaş’a karşı forma giyen Altınordulu eski futbolcular Behçet Argun, Müjdat Özgür ve Ekrem Çakıra da günün anısına özel atkı verildi. Mustafa Köprülü DHA

Haberin Devamı

Şenol Hocadan Altınordu’ya tam not

Yazarlar