Ege Sevgilisini dövdü sonra eve hapsetti

Sevgilisini dövdü sonra eve hapsetti

25.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de, erkek arkadaşı G.K. (38) tarafından sopayla dövülüp odaya kilitlenen 32 yaşındaki A.E, cep telefonuyla yardım istediği polis tarafından kurtarıldı.

Sevgilisini dövdü sonra eve hapsetti

Polisin baygın halde bulduğu Er hastaneye kaldırılırken, G.K. Babadağ İlçesi’nde yakalanıp gözaltına alındı. Mobilyacı 38 yaşındaki G.K, iddiaya göre, kadın arkadaşı 32 yaşındaki A.E’nin kendisini aldattığından şüphelendi. Bu nedenle G.K. ile A.E. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.K, sopayla genç kadına saldırdı. Vücuduna aldığı darbelerle yere yığılan talihsiz kadın bayıldı. Öfkesini alamayan G.K. daha sonra kadın arkadaşını bir odaya kilitleyip evden kaçtı.

Pencereden girdiler
Bir süre sonra kendine gelen A.E, cep telefonundan polisi arayıp yardım istedi. Polis, A.E’nin evinin kapısını açamayınca çilingir çağırdı. Ancak çilingirin gelmesi uzun sürünce de penceredeki korkulukları kırılıp içeri girildi. Kilitli odada baygın halde bulunan genç kadın, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, Babadağ İlçesi’nde yaşayan G.K’yı, ilçe girişinde yakalayıp gözaltına aldı. Öte yandan başka bir kişiyle evli olan A.E’nin boşanma aşamasında olduğu, bu nedenle eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Tedavisi süren genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Vatandaşları dolandırıyordu
İzmir’de, bazı resmi kurumlarda samimiyet kurduğu vatandaşlara, “İçeride tanıdığım var” diyerek paralarını alıp dolandırdığı ileri sürülen M.Y, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi. İzmir Emniyeti Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların şikayet ettiği dolandırıcıların peşine düştü. Güvenlik kameralarından yapılan takip sonucu, 9 ayrı dolandırıcılık suçundan sabıkalı M.Y. (48) yakalandı. Üç kişiyi, aynı yöntemle dolandırdığı belirlenen M.Y., adliyeye sevk edildi.

Şarampole uçan araçta bir ölü
İzmir’in Bergama İlçesi’nde, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak şarampole devrilen otomobilde bulunan Hüseyin Çakmak öldü, 2 kişi de yaralandı. Dereköy’den Bergama yönüne giden Ali Toprak yönetimindeki 35 VFH 80 plakalı otomobilin lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı, Hüseyin Çakmak kaza yerinde hayatını yitirdi. Ali Toprak ile Mustafa Akdağ, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.