Ege ‘Sevginize hep layık olmaya çalışacağım’

‘Sevginize hep layık olmaya çalışacağım’

07.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Sevginize hep layık olmaya çalışacağım’

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, doğum gününü Yargıtay Başkanı Girit’le birlikte kutladı, “Beni düşünen sevgisini belirtenlere teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

Haberin Devamı

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal doğum gününü Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ile birlikte kutladı. Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (BUBYO) Müdürü M. Oğuzhan İlban’ın profesörlük unvanını alması sebebiyle verdiği yemeğe, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü, Körfez Kaymakamları, Körfez Belediye Başkanları, Balıkesir ve Burhaniye’nin protokolünün yer aldığı yaklaşık 100 kişi katıldı. Hem İlban’ın profesörlük unvanının tebrik edildi, hem Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. İlter Kuş’un yeni görevi hem de Başkan Uysal’ın doğum günü kutlandı.

Üç kutlama birden

Başkan Uysal pastayı Cirit ile birlikte kesti, sürpriz için herkese teşekkür etti. Gün boyunca birçok telefon ve mesaj aldığını belirten Başkan Uysal, “Hemşerilerim ve tüm sevenlerim gerek telefonla aradı, gerekse sosyal medya hesaplarımdan mesajlar attı, makamıma gelerek doğum günümü kutlayanlar oldu, mesai arkadaşlarımın jestleri oldu. Ben, beni düşünen ve sevgisini, saygısını belirten herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Mesaj atan herkese tek tek cevap vermeye çalıştım ama o kadar fazla kişi olunca mutlaka atladığım kişiler olmuştur. Onlar da kusura bakmasınlar. İyi ki varsınız, sevginize her daim layık olmaya çalışacağım” dedi.

Haberin Devamı

Yargıtay Başkanı Cirit de “Her alanda gelişmeye ve yenilenmeye açık olan güzel ülkemizin bu gibi değerli insanlara her daim ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı.