Ege Seyrek’e müjde

Seyrek’e müjde

16.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İftar sofrasını Seyrek’te kuran Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Bölge projelerimizle yatırımcıların gözdesi haline gelecek” dedi.

Seyrek’e müjde

Menemen Belediyesi’nin iftar sofrası Seyrek’te kuruldu. Seyrek Meydanı’nda düzenlenen iftar sofrasına, Başkan Aydın Pehlivan, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, MHP Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, kamu kurumları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seyreklilere müjdeler veren Başkan Pehlivan, “Öncelikle kısa sürede inşa ettiğimiz Seyrek Pazaryerimizin mahallemize, değerli esnafımıza ve hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum. Seyrek yatırımcıların gözdesi haline geldi. Çok yakında yeni yaşamlar da başlayacak. Bunun bilinciyle tüm kurumlarımızın altyapısını yenilenmesinin ardından Seyrek’te tüm yollarımızı yeniliyoruz. Peyzaj çalışmalarıyla güzelliğine güzellik katacağımız mahallemizdeki park ve oyun gruplarımızı da yeniliyoruz” dedi. 

Haberin Devamı

Gençler unutulmadı

Gençleri de unutmadıkları belirten Pehlivan, “Menemen genelinde hayata geçirdiğimiz 20 halı sahadan birini Seyrek’te inşa ettik. Çok kısa sürede Gençlik Merkezi de kazandırıyoruz. Yeni evlenecekler için mahallemize yakışacak bir düğün salonu inşa ediyoruz. Ayrıca Seyrek Meydanımızı da yenileceğiz. Seyrek yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla şaha kalkacak” ifadesini kullandı.