Ege Şeytan, golcüsünü arıyor

Şeytan, golcüsünü arıyor

06.07.2018 - 22:47 | Son Güncellenme:

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve takıma forvet transfer etmek isteyen kırmızı lacivertliler, temas halinde olduğu gurbetçi golcü Sinan Bakış’la anlaşma sağlayamadı

Şeytan, golcüsünü arıyor

Altınordu, kadrosuna katmak istediği gurbetçi golcü Sinan Bakış’ı ikna edemedi. Kırmızı lacivertlilerin iki sezondur peşinde olduğu genç santrfor, Avusturya 1. Lig ekibi Admira Wacker sözleşme imzaladı. Suudi Arabistan ekibi Ohod Al-Medina ile el sıkışan Mirkan’ın takımdan ayrılmasının ardından Başakşehir’in santrforu Atabey’le prensipte anlaşan Altınordu, ayrıca bir forvet daha almayı planlıyor.

Haberin Devamı

Program netleşiyor

Öte yandan Altınordu’nun Erzurum kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programı da netleşiyor. Şeytan, 9-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek kampta 4 özel maça çıkacak. Kırmızı lacivertliler, iki haftalık dönemde Göztepe ve Kayserispor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Yeni gelen futbolcularımıza oyun anlayışımızı aktarıyoruz. Kadromuza üç futbolcu daha katıp sezona start vereceğiz. Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.