Ege ‘Şimdi konuşma değil iş yapmanın zamanıdır’

‘Şimdi konuşma değil iş yapmanın zamanıdır’

14.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP’nin İzmir’deki dört milletvekilinin yerini koruması nedeniyle kendisine ancak birinci bölge üçüncü sıradan yer bulan eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, örgüte moral verdi.

‘Şimdi konuşma değil iş yapmanın zamanıdır’

Dervişoğlu, “Ben kuyudan çıkmaya alışığım. Yüksek binadan düşmektense kuyudan çıkmayı her zaman tercih ederim. İşin kolayına kaçmak, ucuz insanların işidir. Ben her zaman büyük hedeflere talip oldum. Şimdi de büyük hedeflerin mücadelesini veriyorum” dedi. Dervişoğlu “Şimdi konuşmak değil iş yapmak zamanı” dedi ancak seçimlerden sonra konuşacağının altını çizdi, şöyle dedi: “Şimdi iş zamandır 12 Haziran’a kadar görevimizin gereğini yerine getireceğiz. 13 Haziran da söylenmesi gereken ne varsa ifade etmekten geri duymayacağım.”

Ege’nin incisinde Karadeniz rüzgarı
AK Parti İzmir milletvekili aday listesine Karadenizliler damga vurdu.Ordulu Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 1’inci Bölge 1’inci sıraya yerleşirken, hemşehrisi Ali Aşlık aynı bölgenin 5’inci sırasında yer aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi Rize’nin Güneysu İlçesi’nde doğan Maksut Karaosman aynı bölgenin 11’inci sırasına girdi. Trabzonlu Aydın Şengül 2’nci Bölge ikinci sırada yerini alması parti kulislerinde “Karadenizliler’in yüzü güldü” şeklinde yorumlandı.