Ege Şimşek'ten uyarı

Şimşek'ten uyarı

30.01.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Trabzon geri adım attı Altay Serkan'ı kaptı

Şimşekten uyarı






Göztepe Teknik Direktörü Ekrem Al, ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren Sarı Kırmızılı futbolcuları pazar günü oynanacak İzmirspor derbisine motive etmeye çalışıyor.
Yönetimin söz verdiği rakamı ödeyememesi nedeniyle büyük çöküntüye giren futbolcularına parasal konuları bir kenara bırakarak gerçek işleri olan futbola dönmelerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Bizim için çok büyük önem taşıyan bir karşılaşma. Pazar günkü 90 dakikadan mutlaka üç puanla ayrılmalıyız. Ama maça konsantre olamazsak, taraftarımızın önünde hayal kırıklığı yaşarız" dedi.
Zorunlu değişiklik
Kart cezaları nedeniyle İzmirspor derbisinde forma giyemeyecek olan Fatih ve Yunus'un yerine savunmada Birant'la birlikte Atilla - Murat Şahin ikilisine yer vermeyi düşünen Al, sakatlığı geçmeyen Serkan'a alternatif olarak da orta sahada Tahsin'e görev vermeyi planlıyor.
Karşılaşmaya büyük ilgi
Göztepe'nin pazar günkü onbirinde forvette Nedim - Mustafa Ceviz ikilisinin oynaması bekleniyor. Bu arada Göztepe yönetiminin, taraftar desteğini artırmak için açık ve balkon tribününü bedava yapması pazar günkü karşılaşmaya olan ilgiyi artırması bekleniyor.




Göztepe derbisinin hazırlıklarını sürdüren İzmirspor'da Teknik Direktör Behiç Basatuğrul, futbolcularını rehavete girmemeleri konusunda uyardı.
Dünkü çalışma öncesi futbolcuları ile toplantı yapan Lacivert Beyazlı takımın Teknik Direktörü Basatuğrul, "Rakibimizin yaşadığı sorunlar bizi rehavete sürüklememeli. Çok zor bir 90 dakika bizi bekliyor. En az bizim kadar onlarda kazanmak için sahaya çıkacak. Dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı.
Mutlu kadroda
İzmirspor'da kart cezalı Serkan Şilan'ın oynamayacağı, derbi maçın kadrosuna son transfer Mutlu'nun alınacağı öğrenildi. Tesislerde çalışmalarını sürdüren Lacivert Beyazlılar yarın kampa girecek.

Altay Trabzonspor'dan Serkan Kılıç'ı da renklerine bağladı. Trabzonsporla olan bonservis sorunu nedeniyle bir süredir imza atamayan genç futbolcunun durumu sonunda tatlıya bağlandı. Altay, Karadeniz temsilcisine 50 milyar ödemeyi kabul etti. Serkan Kılıç'ın lisansının çıkması durumunda yarınki Adana Demirspor maçında forma giyeceği öğrenildi.


Basketbol Erkekler İkinci Ligi F Grubu'nda mücadele eden Altay, bugün Işıkspor karşısında ter dökecek. İlk maçta yenildikleri rakiplerinden rövanşı alacaklarını belirten Siyah Beyazlı takımın Antrenörü İlhan Talas, "Geçen hafta Mocaeli karşısında çok iyiydik. Bu oyunu yine sahaya yansıtırsak zorlu deplasmandan galibiyetle dönebiliriz" dedi.

Atletizm yaşamı boyunca 37 Türkiye, 4 Masterler Dünya Rekoru kıran Rıza Maksut İşman'ın spor aşkı bitmiyor. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören 90 yaşındaki İşman, "Sağlığıma kavuştuğum gün yeniden spora döneceğim" dedi.

Karşıyaka yönetimi Antalyaspor galibiyet primini 1.5 milyar lira olarak açıkladı. Bu sezon ilk kez bir maça 1.5 milyar lira prim vereceklerini anımsatan Kulüp Başkanı Cenk Karace, "Bizim dönüm maçımız. Antalyaspor'u yenersek çok büyük avantaj yakalarız. Bu maçın ardından üç maçımızı İzmir'de oynayacağız" diye konuştu. Yeşil Kırmızılılar çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.



EGE


Alsancak bu kez cehennem
Al, beyin yıkıyor