Ege Sıra Kayserispor’a geldi

Sıra Kayserispor’a geldi

23.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligin formda takımlarından biri olan Manisaspor, pazar günü kendi sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sıra Kayserispor’a geldi

Gaziantepspor beraberliğiyle yenilmezlik serisini sürdüren siyah beyazlı ekip, güçlü rakip Kayserispor engelini de aşarak zirve iddiasını devam ettirmek istiyor. Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, sakat veya cezalı oyuncuları olmadığını, taraftarların da desteğiyle bu önemli karşılaşmayı üç puanla bitireceklerini ve, zirveye bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Altay gözünü zirveye dikti
İkinci Lig Beyaz Grup’ta Şanlıurfaspor ve İskenderun DÇ’nin yenildiği, Turgutluspor’un ise bay olduğu haftada Tokatspor’u deplasmanda mağlup ederek üç basamak birden tırmanan Altay yeni hesaplar peşinde koşuyor. Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu, “Rakiplerimiz zor maçlar oynarken, bizim de seri galibiyetler almamız lazım. Yakında zirveye çıkarız” dedi.

Akhisar’da üç futbolcu sakat
Bank Asya 1. Ligi’nde Elazığspor’un Göztepe’ye yenilmesiyle üçüncü sıradaki yerini koruyan Akhisar Bld, yarın deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor’u yenip, zirveye yaklaşmak istiyor. Sakatlıkları bulunan Mert, Serkan ve Levent’in durumlarının bugün belli olacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Bucaspor karşısında kontrollü oynayacaklarını söyledi.