Ege 'Sistemimiz çok başarılı'

'Sistemimiz çok başarılı'

08.12.2020 - 00:05 | Son Güncellenme:

.

Sistemimiz çok başarılı

Central Hospital Başkanı Op. Dr. Gürbüz, hizmete açılan ek binadan sadece normal hastaların yararlanabildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Batı Anadolu Central Hospital, ek binasında hasta kabulüne başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “Hastanemizde Kovid-19 vakalarıyla diğer hastalara tamamen ayrı giriş ve servislerde sağlık hizmeti veriliyor. Ayrıca Central mobil uygulamasıyla hastaneye gelemeyenlere ev ya da işyerlerinde mobil sağlık ekibiyle hizmet veriyoruz. Kovid-19 ön tanı testleri yapılıyor, gerektiğinde hastanemize transferlerini sağlıyoruz” dedi.

Türkiye’nin dünya ülkeleri içinde pandemiyle en güçlü şekilde baş eden ülke olduğunu belirten Gürbüz, “Dünyanın en ileri sağlık sistemine sahibiz. Önce sağlık ocağı sistemi kurulması, ardından aile hekimliği ve son olarak özel sağlık kuruluşlarının sisteme dahil edilmesi önemli adımlar” diye konuştu. İzmir’in merkezinde bir hastane olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Op. Dr. Özer Gürbüz, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

Hasta kabulü başladı

“Pandemi sürecinden önce başlattığımız teknolojik ve fiziki yenilenme çalışmalarına bu dönemde de devam ettik. Anjiyo, MR, tomografi, diğer görüntüleme sistemleri, laboratuvar, hasta odaları ve yataklar gibi tüm alanlarda yenilenme çalışmasına girdik. Ayrıca ek binamızı hizmete soktuk. Odalarımızın büyük bir bölümü deniz manzaralı. Güleryüzlü ve tecrübeli personelle hizmete devam ediyoruz.”