Ege Sorunlara yerinde çözüm getiriyor

Sorunlara yerinde çözüm getiriyor

20.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahalle gezilerinde vatandaşlarla buluşup talep ve önerilerini yerinde öğrenerek çözüm üretmeye devam ediyor.

Sorunlara yerinde çözüm getiriyor

En son Erzene Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Atila ilk mahalle muhtarını ziyaret etti, daha sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşların görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Atila’ya CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar da eşlik etti.

Haberin Devamı

Yeni binalar yaptı

Erzene’deki Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı’yı da ziyaret eden Başkan Atila, şoför esnafının da taleplerini dinledi, çözüm için gerekli çalışmaları başlattı. Mahalleden yönetim anlayışının sorunlarının çözümünde büyük katkı sağladığını belirten Muhtar Ayşe Müjgan Pakyürek, “Bu çalışmalar sayesinde sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Özellikle bu dönem oluşturulan Muhtarlar Masası bizim işimizi çok kolaylaştırdı. Çok memnunuz. Bugüne kadar bizlere birçok kez muhtarlık binalarının yenilenmesi için söz verildi. Ama bu sözü Olgun Atila gerçekleştirdi” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila (sağda) Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı’yı da ziyaret etti, saat hediye etti.