Ege ‘Sorunları birlikte çözmeye hazırız’

‘Sorunları birlikte çözmeye hazırız’

05.12.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarını sürdürüyor. Kaya son olarak, Konak ve Karabağlar’da; muhtarlar, esnaf ve STK’lar ile bir araya geldi.

‘Sorunları birlikte çözmeye hazırız’

Güzelyalı ve Göztepe’de altyapı ve kanalizasyon noktasında önemli eksiklikler bulunduğuna dikkati çeken Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin kentin göbeğinde vidanjör ve foseptik çukuru ile atık yönetimi yapmaya çalıştığını hatırlattı, “Her sağanak yağışta Güzelyalı’da, Göztepe’de zeminde bulunan ev ve iş yerlerini su basıyor, yol çöküntüleri oluyor. Esnafımız, yağmur yağmasın diye dua eder hale geldi” dedi.

Haberin Devamı

Gültepe’ye yazık

Ardından Gültepe’ye geçen Kaya, imar sorunundan dolayı Gültepe’de vatandaşların evinde tadilat bile yapamadığını hatırlattı. Gültepe’nin İzmir’in en kıymetli ve en merkezi yerlerinden biri olduğunu hatırlatan Kaya, “Eğer samimilerse gelsinler sorunları çözelim. İmarı çözelim, bölgeye doğalgazı getirelim. Gültepe’ye yazık, hemşehrilerimize zulüm etmeyi bırakın. İş yapın polemik üretmeyin” diye konuştu.

Kaya daha sonra, Karabağlar Sanayi Sitesi’nde esnafları dolaştı. Algı siyaseti yapanlara karşı hizmet siyasetini anlatmaya devam edeceklerini belirten Kaya, vatandaşın muhalefetin oluşturduğu altılı masaya umut beslemediğine dikkati çekti, “25 senede İzmir’in göbeğindeki bir sanayi sitesinin yolunu asfaltlayamayan CHP, ülkeyi İzmir gibi yöneteceğiz diyerek insanların aklıyla alay ediyor. Çeyrek asırlık CHP belediyeciliği zulmünün etkilerini görmek isterseniz, İzmir’in sokakları sizi bekliyor” ifadelerini kullandı.