Ege ‘Sorunumuz kongre değil, mali tablodur’

‘Sorunumuz kongre değil, mali tablodur’

14.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, olağanüstü kongre için bir grup taraftarın imza kampanyası açmasını kabullenemediğini söyledi.

‘Sorunumuz kongre değil, mali tablodur’

1914 Taraftarlar Derneği yöneticilerinin, muhalifler Melih Tandoğan ve Ömer Hızlıok’un yanı sıra Niyazi Konuşmaz ile Mehmet Erdoğan’la yaptığı toplantının içeriğini bilmediğini belirten Taşpınar, “Taraftar ve kulüp, etle tırnak gibidir. Tüm dernek üyelerinin aynı görüşte olduğunu düşünmüyorum. Anlaşamadığımız bir grubun kulübü kongreye götürme çabası yanlış. Borç 17.7 milyon, bütçe 8.5 milyon lira... Bunun 3.2 milyon lirası borçlara gidecek. Yani 5.3 milyon liraya ihtiyaç var. Altay’ı sevenler kongreyi değil, mali tabloya düşünmeli” dedi.


ALTAY LİG’DEN GİYİNECEK
Altay yönetimi, yeni sezon öncesi malzeme sponsorluğu için “Lig” markası ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ahmet Taşpınar, İçten Spor’un yöneticisi Batu İçten’le, yıllık 100 bin TL artı KDV’yi içeren sponsorluk anlaşması yaptıklarını bildirdi.


Altınordu’da iç pazarlık
Dış transferde listesi kabarık olan Altınordu, iç transferde ilk etapta masaya oturacağı isimleri belirledi. Teknik Direktör Yasin Çamtepe, yönetime verdiği listede, kaleci Fatih Kaldan, Fatih Yılmazlar, Mehmet Önkuzu, Zafer, Güneşcan, Serdar, Murat Cömert, Ufuk ve Ümit’in isimlerinin yer aldığını belirterek,“Yönetim bu hafta boyunca isimlerini verdiğim futbolcularla görüşüp anlaşma zemini arayacak” dedi.
OĞUZHAN BOYSAN İzmir DHA