Ege ‘Söz verdik, yaptık’

‘Söz verdik, yaptık’

14.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Söz verdik, yaptık’

Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, Denizli-Aydın Otoyolu ihalesinin onayını sevinçle karşıladıklarını belirtti, “Biz söz verdiysek yaparız. En büyük pay sahibi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederim” dedi

Haberin Devamı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeni dönem için açıkladığı ‘258 Vizyon Proje’ içinde yer alan, Denizli-Aydın Otoyolu ihalesinin onaylanmasının kent için önemli bir kazanç olduğunu söyledi, “Projede en büyük emeği olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan’a ve önceki dönemlerde görev yapmış bakanlarımıza, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan’a, çok değerli Denizli milletvekillerimiz Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız’a ve emeği geçen herkese Denizlili hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Zolan, “İzmir-Aydın Otoyolu’nun devamında yer alan ve İzmir-Antalya arası ulaşımı sağlayacak Denizli-Aydın Otoyol Projesi’nin 26 Mart’ta yapılan ihalesi, 11 Haziran’da onaylandı. Şükürler olsun, bugüne dek verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Biz söz verdiysek yaparız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uzunluğu 154 km

Başkan Osman Zolan, bağlantı yollarıyla birlikte toplam 154 kilometre uzunluğunda inşa edilecek olan Denizli-Aydın Otoyolu’nun, Denizli’ye, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi, “Vatandaşlarımızın çok daha modern ve güvenli seyahat etmelerinin önünü açacak bu proje; şehrimize, bölgemize çok yakışacak. Denizli sanayisine, turizmine artı değer katacak bu projeyi gerçekleştirmek, şükürler olsun bizlere nasip olacak. Proje, şehrimize apayrı bir güzellik katacak” diye konuştu.

Yazarlar