Ege Sporcu dostu Batur amatörleri unutmuyor

Sporcu dostu Batur amatörleri unutmuyor

16.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Konak Belediyesi’nin, ilçedeki amatör spor kulüplerinin faaliyetlerine devam etmesi için büyük önem taşıyan ve artık gelenek haline gelen nakdi desteği düzenlenen törenle verildi.

Sporcu dostu Batur amatörleri unutmuyor

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı ve Konak Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Şerif Demir, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ahmet Öncel, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir eski Başkanı Dr. Şaban Acarbay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İzmir İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi, Konak’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri başkan, yönetici, antrenör ve sporcuları ile Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Haberin Devamı

Batur, “Amatör spor, adı üstünde hiçbir karşılık beklemeden, buradaki güzel çocuklarımıza, gençlerimize hizmet etmek demek. Gecesini gündüzüne katan değerli kulüp başkanlarımızı, yöneticilerimizi en önemlisi de genç sporcularımızı bir kez daha alkışlıyoruz” diye konuştu.