Ege Suç çetesine 13 gözaltı

Suç çetesine 13 gözaltı

28.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Soma başta olmak üzere 9 ilde, çok sayıda suça karıştıkları belirlenen çeteye yönelik düzenlenen eşzamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı

Suç çetesine  13 gözaltı

Soma başta olmak üzere 9 ilde, çok sayıda suça karıştıkları belirlenen çeteye yönelik düzenlenen eşzamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Sahtecilik, dolandırıcılık ve vergi kaçakçılığı gibi çok sayıda suça karışan çeteyi 1.5 yıl süreyle teknik ve fiziki takibe alan polis, Y.E. (33), S.B.(30), Ö.T.(37), H.E.(25), C.Ş.(24), B.D.(24), B.B.(24), M.D.(28), A.K.(28), M.E.(27), V.K.(32), İ.B.(33) ve H.E.(25) gözaltına alındı. Ev, işyerlerinde ya-pılan aramalarda çok sayıda doku- man bulundu. 13 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bahçe kapısı çalındı
Bayraklı’da bir apartmanın girişindeki demir kapıyı çalan zanlı yakalandı. Atalay Yeşil’in yöneticilik yaptığı apartmanın girişinde bulunan demir kapıyı, saat 02.00’de çalıp el arabasıyla götüren B.Ö, polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı B.Ö. hakkında yasal işlem başlatıldı. n DHA

POLİSTE 24 SAAT
Eşini dövdü Çamdibi’nde eve alkollü gelen R.D, eşi A.D. ile tartışmaya başladı. Eşine tekme ve yumrukla dövüp yaralanmasına neden olan öfkeli koca, genç kadının şikayeti üzerine yakalandı.
Cep telefonu Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde giyinme odasında, Uğur Öztürk’ün cep telefonunu dolaptan çalan temizlik görevlisi yakalandı. Cep telefonunu çalan şahsın, temizlik görevlisi Y.Ç. olduğunu belirlendi.
İnşaattan düştü Karşıyaka’da inşaattan düşen müteahhit İbrahim Yılmaz (51), hastanede yaşamını yitirdi. Şemikler’deki inşaatı denetleyen Yılmaz’ın dengesini kaybedip düştüğü anlaşıldı.

Yazarlar