Ege Susam: Aynamız İzmir

Susam: Aynamız İzmir

23.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

CHP MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, iktidar hazırlığında, İzmir’deki başarılı yönetimi tüm Türkiye’ye örnek göstereceklerini söyledi

Susam: Aynamız İzmir

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yönetimin ilk günden itibaren yoğun çalışma temposuna girdiğini belirten Mehmet Ali Susam, “Yeni il yönetimi kadrosu, partimize güç kattı. En geç bir yıl içinde genel seçim yapılacak ve AKP iktidardan gidecek” dedi.
Genel Başkan Deniz Baykal’ın İzmir’e özel önem verdiğinin altını çizen Susam, şöyle devam etti: “Partimiz ülke sorunlarına hakim. Tüm çözümlerimiz de hazır. Zaten vatandaş yerel seçimlerde partimize iktidar yolunu açtığının sinyalini verdi. Ülkenin gerçek gündemi olan yoksulluğu, işsizliği, adaletsizliği, köylünün, emeklinin, işçinin durumunu gözler önüne sereceğiz. Bu çalışmaları yürütürken vatandaşa, iktidar olduğumuz yerel yönetimlerdeki başarılarımızı da mutlaka örnek olarak göstereceğiz.”

Tek hedef iktidar
CHP İzmir İl Başkanı Ekrem Bulgun da tek hedeflerinin ‘tek başına iktidar’ olduğunu dile getirdi. İlçe ziyaretlerinin sürdüğünü belirten Bulgun, “Sonrasında CHP ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekilleriyle bir araya geleceğiz. Bu yazdan itibaren yaklaşık 150 kişilik çalışma grubuyla İzmir’de girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Yazarlar