Ege TAHA Kaf Kaf’ta 100’de 100

TAHA Kaf Kaf’ta 100’de 100

16.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’nın dört sezon önce Fenerbahçe’den renklerine bağladığı Taha Yalçıner, Alsancak Stadı’nda pazar günü oynanacak Akhisar Bld derbisinde yeşil kırmızılı formayla 100. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

TAHA Kaf Kaf’ta 100’de 100

Karşıyaka’ya geldiği günden beri orta sahadaki çalışkan futbolunun yanı sıra efendiliğiyle de tribünlerin sevgisini kazanan 24 yaşındaki futbolcu, 100. yılını kutlamaya hazırlanan İzmir temsilcisinin ilk kez giyeceği özel formayla “Dalya” demenin gururunu yaşayacak.
Şampiyonluk istiyor
Geçen hafta 1-0 kaybedilen Bolu deplasmanında yaşadığı sakatlığı atlatan Taha, “Bu bir futbolcu için önemli bir rakam. Karşıyaka’da ikinci yarı her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Karşıyaka’daki 4. yılımı geçiriyorum ve şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeyi düşünmüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ekrem Al’dan rotasyon

Altay Teknik Direktörü Ekrem Al, Ankara’da pazar günü Bugsaş’la oynanacak maçta Ömer’in cezalı olması nedeniyle iki mevkide değişiklik yapacak. Tecrübeli teknik adamın, geçen haftaki Pendik randevusunda sağ kanatta görevlendirdiği Abdülkadir’i Ömer’in yerine forvete kaydırması, sağ kanatta ise Evren’i kullanması bekleniyor. Takımın üçüncü golcüsü Nezir’in sakatlığının sürmesi nedeniyle Ömer’in pozisyonu için Abdülkadir’den başka seçeneği kalmayan Al, savunmada ise Murat Ocak atıldıktan sonra oyuna giren Muhsin’e bu kez ilk 11’de görev verecek. Bugsaş’ın 21, kendilerinin ise 24 puanı olduğunu hatırlatan Al, “Kesinlikle kazanmalıyız” dedi.