Ege Tarzan Aslan avında

Tarzan Aslan avında

14.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Hikmet Karaman’ın dümene geçmesinden sonra yakaladığı çıkışı son üç resmi maçta aldığı üç mağlubiyetle sekteye uğrayan Manisaspor, İstanbul’da bugün Galatasaray’ın karşısına çıkacak.

Tarzan Aslan avında

Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak randevuyu Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz üçlüsü yönetecek. Tarzan’da sakat ve cezalı oyuncu yok. Teknik Direktör Hikmet Karaman son haftaların durgun golcüsü Makukula’dan patlama bekliyor. Karaman’ın Galatasaray önünde sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle: İlker - Ömer Aysan, Kalabane, Dixon, Eren, Yiğit İncedemir, Murat Erdoğan, Mehmet Güven, Simpson, Isaac, Makukula



Turgutluspor Körfez’de
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Burhanettin Basetemur yönetiminde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak büyük bir çıkış yakalayan Turgutluspor bugün Körfezspor’a konuk olacak. İzmit Alparslan Türkeş Stadı’nda maç saat 13.30’da başlayacak. Kırmızı Grup’ta ateş hattına gerileyen Dardanelspor, 18 Mart Stadı’nda aynı saatte kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Eyüpspor’u ağırlayacak. 11 maçta 15 puan toplayan Balıkesirspor ise İsmetpaşa Stadı’nda Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek. Bu maç da 13.30’da başlayacak.


Egeliler gurbette
Spor Toto 3. Lig’deki Ege temsilcileri bugün deplasmanda sınav verecek. 1. Grup’ta yer alan Menemen Belediye Arsin İlçe Stadı’nda Arsinspor’a, 3. Grup’ta yer alan Denizli Bld Hasan Doğan Stadı’nda Kepez Belediye’ye, Torbalıspor ise Pazarspor’a konuk olacak.Karşılaşmalar saat 13.30’da başlayacak. Torbalıspor, hava yollarındaki bir aksama yüzünden Ankara’da 9 saat bekledikten sonra Trabzon üzerinden Pazar’a ulaştı. 2. Grup’taki Altınordu, Erzurum ligden çekildiği için bay geçireceği haftayı 3 puanla kapatacak.


İzmirspor-Konak
Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta üçte üç yaptıktan sonra Çine Madran ve Turgutreis Bld’ye mağlup olarak yara alan İzmirspor, Denizli temsilcisi Konakspor’u bugün ağırlayacak. Buca İlçe Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak. Şimşek haftaya 9 puanla üç, Konakspor ise 8 puanla dördüncü sırada başladı. Teknik Direktör Nihat Umut, “Kazanıp kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz” dedi. Şimşek’te Hasan Gostak ile yeni transfer Tuğrul’un da
forma giyececeği
ifade edildi.