Ege Tarzan’da Gökay Budak dönemi

Tarzan’da Gökay Budak dönemi

20.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor’un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Gökay Budak seçildi. Divan Başkanlığı’nı İsmail Aydın’ın yaptığı genel kurulda ilk olarak geçmiş yönetimin faaliyet ve mali raporları okundu.

Tarzan’da Gökay Budak dönemi

Faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, mali tablonun okunmasının ardından salonda gergin anlar yaşandı. Kulüp üyesi de olan 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve bazı delegeler, mali tabloda kulübün gerçek borcunun açıklanmamasına tepki gösterdi. Dernek Başkanı Çakıcı, “Net borcu bilinmeyen kulüp geçmişten beri sıkıntılar yaşıyor demektir” dedi.

Haberin Devamı

‘Her şey şeffaf olacak’

Çakıcı’nın konuşmasının ardından söz alan Başkan Abdullah Mergen, kulübün yaklaşık borcunun 45 milyon TL olduğunu ifade etti. Gerginliğin ardından kulübün geçmiş dönemki mali raporu delegelerin oy birliğiyle kabul edilmedi. Tartışmaların ardından oylamaya geçilen kongrede Abdullah Mergen ve ismi adaylar arasında geçen eski başkanlardan Emre Hasgör aday olmadı. Başkanlığa Gökay Budak ve daha önce adaylık açıklaması yapan eski yöneticilerden Yunus Emre Şahin talip oldu. Seçimde 615 delegeden 216’sı oy kullandı. Yapılan oylama sonucu 139 oy alan Budak, 68 oy alan Şahin’i geçerek siyah beyazlı kulübün yeni başkanı oldu. Başkan seçilen Gökay Budak, Manisaspor’un kendileri için bir sevda olduğunu belirtti, “Gerçek Manisasporlular ile birlikte bu kulübü yöneteceğiz. Manisaspor’u en adil şekilde yöneteceğim. Her şeyimiz şeffaf olacak. Her hafta basın toplantısıyla, gereken her şeyi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.