Ege Tarzan’da ikinci 9 şoku

Tarzan’da ikinci 9 şoku

30.11.2017 - 03:50 | Son Güncellenme:

Manisaspor, 2014-2015 sezonunda Türkiye Kupası B Grubu’nda bir diğer Süper Lig temsilcisi Trabzonspor’a deplasmanda yine 9-0’lık skorla boyun eğdi.

Tarzan’da ikinci 9 şoku

Teknik Direktör Taner Taşkın döneminde tarihinin en ağır yenilgisini alan Ege ekibi, 2 sezon sonra yine kalesinde 9 gol gördü. Beşiktaş karşısında beklenmedik bir mağlubiyetle ayrılan siyah beyazlı futbolcular 90 dakika sonunda adeta yıkıldı.

Haberin Devamı

Maç sonu ağladı

Özellikle hatalı goller yiyen kaleci Emrullah Şalk, bitiş düdüğü çaldığı anda gözyaşlarını tutamadı. 30 yaşındaki file bekçisini Beşiktaş kalecisi Tolga, Negredo ve Mustafa Pektemek teselli etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in eski öğrencisi Manisaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye karşı 9-0’lık galibiyet alması bazı futbolseverler tarafından eleştirildi. Futbolseverler sosyal medyada, “Ekonomik sıkıntılarla boğuşan, kümede kalmak için çırpınan bir takıma 9 gol atmak saygı olamaz” gibi ifadeler paylaştı. Manisaspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise, “Toparlanarak ligdeki hedefimize ulaşmak için çabalamamız gerekiyor” diye konuştu.