Ege Tarzan’da transfer bombaları

Tarzan’da transfer bombaları

02.07.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Transferde gaza basan Manisaspor Gençlerbirliği’nden Eren Aydın ve Mehmet Nas ile daha önce anlaşma sağlanan Boşnak Vlastemir Jovanoviç’le sözleşme imzaladı.

Tarzan’da transfer bombaları

Tarık Almış Tesisleri’nde düzenlenen törende Jovanoviç üç, Eren Aydın iki, Mehmet Nas ise bir yıllık mukaveleye imza attı. Denizlispor’un da peşinde olduğu Eren Aydın, Manisaspor’a gelmesinde Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın önemli rolü olduğunu belirtti. Bu arada ilk etap çalışmalarını tamamlayan siyah-beyazlı ekip, yarın 10 günlük kamp için Isparta Davraz’a gidecek.

Haberin Devamı

Tiago’nun bileti alındı
Altay yönetimi, önümüzdeki sezon da kadroda tutmak istediği Brezilyalı Tiago’ya uçak biletini gönderdi. Genç futbolcunun 11 Temmuz’da İzmir’de olacağı açıklandı. Siyah-beyazlı yöneticiler, geçen sezon 29 maçta 9 gol atan 22 yaşındaki futbolcunun bonservisi için kulübü Sociedade Esportivo do Gama’ya 125 bin dolar ödeyecek. Başkan Niyazi  Konuşmaz’ın bonservis bedelini  taksitler halinde ödemeyi teklif ettiği bildirildi. Siyah beyazlılar Arjanlinli Molina’yı 250 bin liralık maliyeti nedeniyle kadroda düşünmüyor.

Göztepe imzaya kaldı
kinci Lig’de şampiyonluk hedefleyen Göztepe, transferdeki sessizliğini bugün bozacak. “En az dört futbolcuyla sözleşme imzalayacağız” diyen Sportif İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Gül, “Bizi hedefe taşıyacak futbolcularla anlaştık. Sözleşmeleri İstanbul’da yapacağız. İmzalar atılana kadar isim açıklamayacağız” dedi. Sarı-kırmızılı ekibin 13 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayıp 20 Temmuz’da kamp için Kartepe’ye gitmesi planlandı.