Ege Tarzan derbiye hazır

Tarzan derbiye hazır

09.12.2010 - 00:09 | Son Güncellenme:

Manisaspor’da Buca derbisi öncesi son rötuşlar yapılırken, 6 puan değerinde bir maça çıkacaklarını söyleyen Basın Sözcüsü Selami Delan, “Kazanırsak 20 puan barajını aşar ve ikinci yarıya tüm endişelerden uzak bir havada başlarız” dedi.

Tarzan derbiye hazır

Bucaspor’un da galibiyete odaklandığını dile getiren Delan, “Gerginlikten uzak, kaliteli, Ege’ye yakışan bir maç olsun. Bu konuda biz üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu. Bu arada 1965 Manisaspor Taraftarları Derneği, İzmir’e 10 otobüs kaldıracak.

Buca’ya sambacı
Ganalı Jebrin’le anlaşarak ara transferde ilk adımı atan Bucaspor, Brezilya’nın Santo Andre ekibinde forma giyen forvet Rychely Cantanhede de Oliveira’yı da İzmir’e davet etti. Daha önce Japonya’nın FC Tokyo ve Macaristan’ın Gyori ekiplerinde de forma giyen Oliveira’nın önümüzdeki hafta İzmir’e gelerek antrenmanlara çıkacağı, teknik kadronun onay vermesi halinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaşlı Yusuf, kendisine teklifte bulunan yöneticilere ilginç bir yanıt verdi. Buca’nın kendisiyle birlikte Fink’e de talip olduğunu öğrenen tecrübeli futbolcu, “Takımınızı izledim. Fink sizin için daha yararlı bir oyuncu. Bütçenizi bilmiyorum ama şartlarınız 1 oyuncuya yetiyorsa, öncelikle Fink’i düşünün” dedi.

Haberin Devamı

GÖZTEPE’de yaprak dökümü
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynayacağı Çankırı Bld maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe’de cezalı Ferhat, sakat Mehmet Yılmaz, Burak Uça ve Uğur Kıllı devreyi şimdiden kapattı. Fıtık teşhisi konulan Burak Uça, Karataş Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirdi. Kart sınırındaki Anıl ve Ahmet’i de son hafta lider Bandırmaspor’la İzmir’de oynanacak maç öncesi cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyaran Teknik Direktör Özcan Kızıltan, “Eksik futbolcuların yerlerini dolduracak isimlere sahibiz. Son iki maçımızı kazanırsak devreyi zirvede bitirebiliriz” dedi.