Ege Tarzan üçlü etki

Tarzan üçlü etki

30.07.2009 - 00:08 | Son Güncellenme:

Mesut Bakkal, “Rakipleri korkutan, lige renk katan, taraftara zevk veren bir takım geliyor” dedi, ekledi: Kesinlikle tehlike yaşamayacağız

Tarzan üçlü etki

Süper Lig’e bir sezon aradan sonra dönen Manisaspor, 2009-10 sezonunda ‘devler arenası’nın en renkli ekiplerinden biri olmayı hedefliyor. “İnatçı, sergilediği futbolla zevk veren, üç büyükler dahil rakiplerimize korkulu anlar yaşatan bir ekip olacağız” diyen Teknik Direktör Mesut Bakkal, Manisa, Davraz ve Hollanda’da yaptıkları hazırlık çalışmalarının çok iyi geçtiğini söyledi. 

Her mevkide alternatif var

Siyah-beyazlı yönetimin, şok operasyonla Levent Eriş’in işine son verip, takımın dümenine getirdiği Mesut Bakkal, tüm oyunculardan memnun olduğunu kaydetti, Manisaspor’un ligden düşme tehlikesi yaşamayacağını özellikle vurguladı.
Kadrodaki her futbolcunun alternatifi bulunduğunu, takım içindeki rekabetin üst düzeyde olduğunu ifade eden Bakkal, sözlerini şöyle tamamladı: 

Ufuk ve Sezer gidebilir

“Galatasaray’a transferleri gündemde olan kaleci Ufuk ve Sezer Öztürk’ün durumları birkaç gün içinde netlik kazanacak. Ufuk ve Sezer’in önümüzdeki sezon transferleri var. Kulüp sözleşmelerini uzatmak istedi, fakat onlar kabul etmedi. İkisinin de kalmasını çok isterim. Ama önemli olan takımda istekli oynamaktır. Aramızdan ayrılmaları halinde, takım içinden her ikisine de alternatif yaratırım.”

Haberin Devamı

Transfer dökümü
GELENLER: Jimmy Dixon (Malmö), Ferhat Çökmüş (Trabzon), Burak Özsaraç (Ankaragücü), Vlastimir Jovanovic (Slavija), Mehmet Nas, Eren Aydın (Gençlerbirliği), Isaac Promise (Trabzon) Joshua Simpson (Kaiserslautern), Kemal  (Kayseri).
GİDENLER: Fatih Kaldan, Ferhat Öztorun, Erman Güraçar, Tolga Doğantez, Borbiconi, Tufan Denizgelen, Berkay Günay, Burak Denizli, Hikmet Balioğlu, Muhammet Hanifi, Ömer Közen, Soner Arı, Cenk İşler, Ufukhan Bayraktar, Rafael, Sinan Özkan, Samet Kılıç