Ege Tasarruf zamanı

Tasarruf zamanı

16.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yardımseverliğiyle herkese ağabeylik yapan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu günlerde tutumlu olma çağrısında bulundu

Tasarruf zamanı

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt ile sezon açılışını yaptıkları BORTAR Grubu Etkinlik ve Sergi Alanı’nda biraraya geldik. Kısa bir sanat sohbetinin ardından söz ülke meselelerine geldi. Küçükkurt şöyle konuştu:
“Enseyi karartmaya gerek yok, mücadeleye devam edeceğiz. Katma değerli üretimle bu krizden çıkacağız. Ama devletin ve hane halkının acil tasarrufa gitmesi gerekiyor. Tasarruf devletten başlamalı ve halka örnek olmalı. Kamu yatırımlarının acil olanları yapılmalı, diğerleri ötelenmeli. Tek söyleyeceğimiz tasarruf, tasarruf, tasarruf. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar var, ama Türkiye hazır lokma bir ülke değil.”

Haberin Devamı

Mutfak 93 farkı

İzmir’in Hasan abisi, Mutfak 93 ile de farkını ortaya koydu. Küçükkurt, “Bölgede beyaz yakalıların ve sanayicilerin misafirlerini götüreceği, oturacağı bir mekan eksikliği vardı. Mutfak 93 ile o boşluğu doldurduk. Mutfak 93’ün ağırladığı misafirlerin kimi milyon dolarlık anlaşmalar yapıyor kimi iş toplantılarını kimi de etkinliklerini yapıyor. Akşam servisimiz yok 10.00’da açılıyor, 17.00’de kapanıyor” diye konuştu.

Öğrencilere kapımız açık

Mutfak 93’ün üniversite gençliğinin de faydalandığı bir yer olduğunu dile getiren Hasan Küçükkurt, “AR-GE bölümümüz var. Üniversitelerin gastronomi bölümlerine ve aşçılık okullarına, gelin ücretsiz faydalanın diyoruz” dedi. Küçükkurt’un, ‘BORTAR ile günde kaç kişiyi doyuruyorsunuz?’ sorusuna verdiği yanıt ise 62 bin kişi oldu. BORTAR, bu alanda Türkiye’de ikinci sırada yer alıyor.

Yazarlar