Ege Tatı: Buca’nın önünü açacağız

Tatı: Buca’nın önünü açacağız

13.01.2009 - 02:00 | Son Güncellenme:

CHP’den Buca belediye başkan adayı Ercan Tatı, Akıncılar Mahallesi’ndeki Metro Cafe’nin açılışını yaptı.

Tatı: Buca’nın önünü açacağız

Tatı, “Esnaf, ilçesini sever ve sahip çıkarsa, orada hiçbir sorun yaşanmaz” dedi. Davetlilerle ve çevre sakinleriyle sohbet eden Ercan Tatı, “Adı
Buca olan her şeyin önünü açacağız. Buca’da değişim CHP’yle gerçekleşecek. İstihdam, ulaşım gibi sorunlar bitecek” diye konuştu.
İZMİR Milliyet


HEPAR Konak İlçe Başkanlığı açıldı
Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun genel başkanı olduğu Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) Konak İlçe Başkanlığı, lokma dağıtılarak açıldı. İl Başkanı Asım Taş; Bergama, Bornova, Bayraklı, Buca, Balçova, Konak, Karabağlar, Karşıyaka ve Menemen teşkilatlarının kurulduğunu söyledi. Taş ve Konak İlçe Başkanı Erdal Doğan, açılış kurdelesini birlikte kesti.
İZMİR DHA


Meclis’te üye sayısı azalacak
Yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde sadece başkanlar, meclis üyeleri ve parti aritmetiği değişmeyecek, üye sayısı da azalacak. Büyükşehir sınırlarındaki belde belediyelerin kapatılma kararı nedeniyle 2004’te meclise dahil olan 37 belde belediye başkanı ve üyeleri bu kez olmayacak. Üye sayısı 50 kişi azalacak, 178’den 128’e düşecek. Böylece, meclis salonunda dört yıldır yaşanan yer sıkıntı da ortadan kalkacak!
UTKU BOLULU İzmir DHA


Altınok, küsmedi ‘Emrindeyim’ dedi
AKP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı bekleyen işadamı Mustafa Altınok, partisinin Taha Aksoy’u tercih etmesini değerlendirdi. Altınok, hazırladığı projeleri Aksoy’a aktaracağını söyledi, “20 yılı aşkın sanayicilik ve yöneticilik tecrübemi emrine sunacağım” dedi. Mustafa Altınok, Kemalpaşa’dan aday gösterileceği yönündeki iddialara da, “Partinin üst yönetiminden teklif var. Ancak siyasette bir saat bile çok uzun süre. Koltuk değil, hizmet hırsıyla yola çıktım” yanıtı verdi.
ELİF DEMİRCİ DHA