Ege Tatildeki çocuklar için trafik eğitimi

Tatildeki çocuklar için trafik eğitimi

20.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çocuklara küçük yaşlardan itibaren trafik eğitimi vererek bilinçlendirmeyi hedefleyen Aliağa Belediyesi, Çocuk Trafik Eğitim Okulu’nun 2012 yaz kurslarını başlatıyor.

Tatildeki çocuklar için trafik eğitimi

Aliağa Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen eğitimlerde çocuklara bisiklet kullanmadan, temel trafik kurallarına kadar güvenli trafik uygulamaları öğretiliyor. Eğitimler, trafik uzmanı İsmail Hakkı Ergün tarafından veriliyor. Bugün başlayacak eğitimlere veliler büyük ilgi gösterdi. Eğitimlere 100’ün üzerinde çocuğun katılması bekleniyor.

Haberin Devamı


Karşıyaka sahnesi onbinleri ağırladı

Karşıyaka Belediyesi tarafından İzmir’in sanat dünyasına kazandırılan Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde ilk sezonda 75 gösteri sahnelendi, salon 28 bin 828 kişiyi sanatla buluşturdu. Karşıyaka Filarmoni Orkestrası, Genel Müzik Direktörü, dünyaca ünlü orkestra şefi Gürer Aykal yönetiminde 2 kez konser verdi. Ünlü keman sanatçısı Suna Kan solist sanatçı olarak konser verdi. Ayrıca “Zeki Müren’i Anma-80 Yaş” etkinliği ile Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Cengiz Sayın’ın Solist olarak katıldığı, Güzel Değirmenci Kız-Lied Akşamı Türkiye Prömiyeri bu salonda gerçekleştirildi.

İZMİR DHA