Ege Tatsız Bal Kes!

Tatsız Bal Kes!

01.05.2017 - 00:34 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de 8 haftadır kazanamayan Balıkesirspor, kendi evinde Boluspor’a da 2-1 yenildi. Kırmızı beyazlılar, Play Off’tan iyice uzaklaştı, 36 puanda kalarak taraftarını üzdü

Tatsız Bal Kes

Balıkesirspor yaşadığı ekonomik sıkıntıların haricinde Play Off yarışından uzaklaşmanın verdiği sıkıntıyla maça çıkarken, rakibi Boluspor ise alacağı 3 puanla 6. sıradaki Göztepe’nin önüne geçeceği bilinciyle oyuna başladılar.

Haberin Devamı

Burak 8. dakikada attığı golle takımını adeta maça 1-0 önde başlattı. Gol sonrası Boluspor daha iyi pas yapmaya başladı. Balıkesirspor ise savunmadan çıkarken kaybettiği toplar ve rakip kaleye yaptıgı ataklarda geriye dönüşte yaşadığı sorunlar yüzünden oyunun hakimiyetini Boluspor’a bıraktı. Elbette bunda Okan ve İshak’ın yokluğuda Balıkesirspor’un oyununu olumsuz etkiledi.

Balıkesirspor, orta alanda Nizamettin, Eray ve Foxi, solda Bülent Cevahir Balıkesirspor adına pozitif etki yaptılar. Hücumda Abdülkadir ve Burak hep oyunun içindediler ve konraataklarla da etkili oldular. Boluspor ise bundan sonra oynayacağı 4 maçın 3’ünün evinde olacağı avantajını kullanmak düşüncesiyle bütün hatlarıyla Balıkesir kalesine yüklendi.

Haberin Devamı

İkinci yarıda da Boluspor’un enerjik oyun tarzı ile Balıkesir’in oyununu ve dengesini bozdu. Akabueze ile 2. golü buldu. Balıkesir’in penaltı canavarı denilen Vukovic, Santos’un penaltısını kurtardı ve takımının maça tutunmasına neden oldu. Balıkesirspor oyuna önde basmaya başladı, pozisyonlar buldu. Boluspor ise sadece alanında bekledi. Ancak bu sefer hakem Süleyman Abay’ın ilki takdire girebilecek, ikincisi Kadir’in eline çarpan topa penaltı vermeyerek maçın kaderini etkiledi.

Bu sonuçla Boluspor Play Off yarışının içinde yer aldı.