Ege ‘Tebrikler Ömer Başkan’

‘Tebrikler Ömer Başkan’

17.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Tebrikler Ömer Başkan’

Kuşadası Belediye Başkanı Günel’in fayton faaliyetlerinin son bulduğu açıklamasına ünlüler destek verdi. Leman Sam uygulamanın İstanbul Adalar’a da örnek olmasını diledi. Demet Akalın da, ‘Başkan gibi başkan’ dedi.

Haberin Devamı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in 13 Mayıs’ta twitter hesabından duyurduğu Kuşadası’ndaki fayton faaliyetinin son bulduğuna ilişkin kararına sanatçı ve hayvanseverlerden destek ve tebrik mesajları yağdı. “Her bir hemşehrimin hakkını nasıl koruyor ve kolluyorsam hayvanlarımızın da haklarına ve canlarına sahip çıkacağım” açıklamasıyla hayvanseverlerin takdirini kazanan Başkan Günel, “Sanatçılarımızdan ve hayvanseverlerimizden gelen destek mesajları bizleri çok mutlu etti. Uzun yıllardır bu konu ile ilgili bir hassasiyetim vardı ama yetkim olmadığı için rahatsızlığımı yetkililerle paylaşmaktan başka elimden gelen bir şey yoktu. Sahipsiz ve sahipli hayvanlarımız ile ilgili daha pek çok radikal projemiz var. Zaman içinde bunların hepsini bir bir uygulamaya başlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay, “Duyduğum en güzel şey bugün. Dilerim tüm belediyeler sizden örnek alsın. Bizleri bu acı haberlerden uzaklaştırsın. Tüm canlılarımızın dili kanadı olsunlar” mesajı verdi. Şevval Sam, “Ömer Başkanım sizinle gurur duyuyoruz. Tüm belediyelerden aynı hassasiyeti bekliyoruz” diyerek Başkan Günel’e destek verdi.

‘Tebrikler Ömer Başkan’

Destek mesajları yağdı

Merve Oflaz, “Baş tacısınız’, Demet Akalın ‘Başkan gibi başkan’, Ezgi Mola da, “Helal Olsun Başkan. Darısı İzmir ve Adalar’a” mesajını paylaştı. Leman Sam, “Tebrikler Başkan var olun. Şimdi Erdem Gül’den böyle bir hayırlı hamle bekliyorum, Adalar’daki fayton mafyasıyla başa çıkar umarım” ifadesini kullandı. Murat Dalkılıç, “Ne güzel yapmışsınız başkanım”, oyuncu Behzat Uygur, “Tebrikler şahane bir karar” şeklinde duygularını ifade etti. Hayvan hakları savunucusu Masum Gözler ise uygulamanın öncü olmasını temenni etti.