Ege Tek amacımız hizmet

Tek amacımız hizmet

09.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal’ın adaylığını memnuniyetle karşılayan ilçe örgütü, “tüm aday adaylarıyla canla başla çalışacağız” mesajı verdi.

Tek amacımız hizmet

CHP’de tartışmalara neden olan ve İzmir’de en son açıklanan ilçe Bayraklı’da aday, CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı, matematik öğretmeni Serdar Sandal oldu. Kararın kendisi için sürpriz olmadığını, örgütün içinden gelen bir isim olduğunu belirten Sandal, “Tarihi oy farkını hedefliyoruz. Partimizin tüm unsurlarını harekete geçireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bayraklı’nın 5 temel sorununu belirledik. Bunların çözümleri noktasında projelerimizi hazırladık” dedi.

Haberin Devamı

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de, “Mevcut ve kurucu Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve diğer aday adaylarıyla birlikte Sandal ile birlikte sahada canla başla çalışacağız. Hedefimiz yüzde 55 oy almak. Başkan Karabağ’ın yarım bıraktığı tüm projeleri daha ileriyle taşıyarak sosyal belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Tek hedefimiz Bayraklı’ya hizmet etmek” diye konuştu.