Ege Tenor kardeşler bugün İzmir’de

Tenor kardeşler bugün İzmir’de

22.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tenor Kardeşler ve Orkestra Allegra, 23 Kasım Çarşamba akşamı İzmir’deki İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.

Tenor kardeşler bugün İzmir’de

Yurtiçi ve yurtdışı kariyerleriyle opera ve klasik müzik çevrelerinde kendilerine saygın bir yer edinen “Tenor Kardeşler” Aydın Uştuk ve Ayhan Uştuk’a, 18 sanatçıdan oluşan pop-opera, pop ve caz orkestrası eşlik edecek. Tenor Kardeşler, Pbirbirinden güzel eserleri seslendirecek.

Haberin Devamı

Dokuz Eylül’de çevre karikatürleri
Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Aktivite ve Koordinasyon Topluluğu ile Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği tarafından düzenle-nen “Çevre Karikatürleri” sergisi, Tınaztepe Yerleşkesi’nde açıldı. Sergi, öğretim görev-lileri ve öğrenci- lerin yoğun ilgisini çekti. Karikatürler öğrencilerin beğenisini kazandı. Sergi 25 Kasıma kadar açık kalacak.
DHA

Arkas’tan İzmir’e büyük armağan
Fransız Konsolosluğu’nun bulunduğu 136 yıllık bina, bundan sonra Arkas Sanat Merkezi olarak da hizmet verecek. Arkas Holding tarafından restore edilen merkez, Arkas koleksiyonundan seçilmiş 900 eserinden oluşan sergiyle açıldı. Sergi, 17 Aralık’a kadar açık kalacak. Lucien Arkas’ın ev sahipliğinde yapılan merkezin açılışına Fransız Büyükelçi Laurent Bili, Fransa Başkonsolosu Herve Magro, çok sayıda konsolos, işadamı, siyasetçi, gazeteci ve akademisyen katıldı.
MEHMET KURT DHA