Ege Teşekkür ederim baSkan ağabey!

Teşekkür ederim baSkan ağabey!

13.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Doğuştan görme ve işitme sorunu yaşayan Konak Belediyesi Çocuk Senatosu üyesi 13 yaşındaki Umut Metiner, Başkan Hakan Tartan’ın desteğiyle önce kornea nakli oldu, şimdi de daha iyi duymaya başladı

Teşekkür ederim baSkan ağabey

Konak Küçükada Mahallesi’nde yaşayan Konak Belediyesi Çocuk Senatosu üyesi 13 yaşındaki Umut Metiner işitme cihazı sayesinde duymaya başladı. Doğuştan görme ve işitme problemi yaşayan, kısa süre önce gözüne kornea nakli yapılıp tedavi edilen Umut, “Adım gibi umudumu hiç yetirmedim” dedi. Kısa süre içinde hem gördüğünü hem de işitmeye başladığını belirten Umut Metiner, “Bana destek olan Hakan Tartan ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Sayesinde duyabiliyorum. Yıllardır çok zorlanıyordum. Tedavi sonrası çok iyi duymaya başladım. Söz veriyorum okulumda da, senato çalışmalarımda da daha başarılı olacağım” dedi.
Görme sorununun yanı sıra doğuştan her iki kulağında da ileri düzeyde işitme kaybı bulunan Küçük Umut’un tedavisi Konak Belediyesi ve Sİ-SER İşitme Cihazları Merkezleri işbirliğiyle gerçekleştirildi. Kulağına işitme cihazı takılan Umut Metiner; artık hem rahatlıkla görüyor, hem de sağlıklı işitebiliyor.