Ege Tire ve Bayındır kadınlarla büyüyecek

Tire ve Bayındır kadınlarla büyüyecek

15.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Tire ve Bayındır kadınlarla büyüyecek

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ilçe turlarına Tire ve Bayındır ile devam etti. Kınık’tan sonra Tire ve Bayındır özelinde de kadın kooperatifi kuracaklarının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Keçecilik kooperatifi

Tire Halk Eğitim Merkezi’ndeki kadın kursiyerlere seslenen Çankırı, “Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Eskiyörük’le bir araya gelip kadınlarımız için Tire’de ne yapacağımızı konuşacağız. Öncelikle Tire’de bir kadın kooperatifi kurmak için kendisinden söz aldık. Kadınlarımıza açacağımız kooperatifte ilk başta keçecilik üzerine kurmayı düşünüyoruz. Tire’deki ürün yelpazesini tam olarak çıkardıktan sonra başka hangi ürünlere yoğunlaşacağımıza karar vereceğiz. Tire’yi Türkiye’de ve dünyada çok iyi bir marka haline getireceğiz” diye konuştu.

Bayındır’da ise AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla bir araya gelen Çankırı, “Bayındır’ı tekrardan AK Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi. Çiçek Festivali için de davet alan Çankırı, “Kadın kooperatiflerinden birini de Bayındır’da kuracağız. Çiçekçilik noktasında Bayındır’a bir kadın kooperatifi çok yakışacaktır” dedi.

Yazarlar