Ege Toros Spor Salonu büyük ilgi gördü

Toros Spor Salonu büyük ilgi gördü

03.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konak Belediyesi’nin Toros Mahallesi’ndeki spor salonu, semt sakinlerinin ilgi odağı oldu.

Toros Spor Salonu büyük ilgi gördü

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, spor salonunda jimnastikten aerobiğe, stepten pilatese, tekwando’ya kadar pek çok dalda, 7’den 70’e spor yapma imkanı bulan mahalledeki kadın ve çocukların kendilerine sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Gültepe, Mehtap ve Toros mahallelerinde oturan kadınlar haftanın üç günü spor salonunda bilinçli spor yapmayı öğrenirken, kilo problemi olanlar da kilo veriyor. Konak Belediyesi eğitmenlerinden Neslihan Şen’in yönetiminde spor yapan kadınlardan çoğu, profesyonel eğitmen eşliğinde çalışmanın keyfini yaşıyor.

Haberin Devamı

Bağış sandalyeler sahiplerini buldu

Bayraklı Belediyesi, tekerlekli sandalye bağışı yapan hayırseverlerle engelli vatandaşları buluşturdu. Engelliler Merkezi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara 6’sı akülü olmak üzere 11 tekerlekli sandalye dağıttıklarını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, “Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında, onlarla birlikte hareket ediyoruz. Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da Bayraklı’da faaliyetini sürdüren esnaf ve vatandaşlardan gelen bağışların da takipçisi oluyoruz. Hayırseverlerimizi acil ihtiyaç sahibi engellilerle buluşturuyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza da bağışlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
İZMİR DHA

Haberin Devamı

Tatış Matematik ödülleri dağıtıldı

Dördüncü Bahattin Tatış Matematik Yarışması İTK Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Ege Bölgesi’nden 28 okulun katıldığı yarışma, bireysel, takım ve bayrak yarışı katagorilerinde yapıldı. Bayrak yarışı puanının takım yarışmasına eklendiği ve 2 dalda ödül verilen yarışmada Özel Fatih İlköğretim Okulu 187.33 puan ile birinci oldu. İzmir Büyükçiğli Özel Türk İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan takım 155.00 puan ile ikinci olurken, her yıl olduğu gibi ödülünü kendisinden sonra gelen takıma devretti. İzmir Büyükçiğli Özel Türk İlköğretim Okulu yerine 152.33 puan alan Özel Ata İlköğretim Okulu 2. ilan edildi.
DHA