Ege Toyota Borovalı’dan 5 bin peşinata araba

Toyota Borovalı’dan 5 bin peşinata araba

21.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ege Bölgesi’nde kurulan ilk Toyota Plaza unvanını taşıyan Toyota Plaza Borovalı, Toyota Finans’ın özel kredi seçenekleriyle herkesi araç sahibi yapıyor.

Toyota Borovalı’dan 5 bin peşinata araba

Yaris, Auris, Corolla, Verso ve Avensis modelleri için düşük faizli özel kredi seçenekleri oluşturan Toyota’nın, özel kampanyası Toyota Plaza Borovalı’da yoğun ilgiyle karşılaştı.
Borovalı 5 bin TL peşinat ve 500 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle bütün dikkatleri üzerine topluyor. 60 aya varan vade seçenekleri ve uygun peşinat ve taksit planlarıyla satışa sunulan 2011 model Toyotalar, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için de büyük fırsat yarattı.

Toyoto Finans kolaylık sağlıyor

Toyota Plaza Borovalı Genel Müdürü Erkan Pehlivan, yenilikçi tasarımı bin metrekarelik showroomu, 5 bin metrekarelik servisi, bin metrekarelik otopark alanıyla satış ve satış sonrası hizmetlerde fark yaratan “Toyota Plaza Borovalı”nın deneyimli ekibiyle sektöründe öncü rol oynadığını söyledi. Pehlivan, Toyota Finans’ın sunduğu birbirinden farklı ödeme seçenekleriyle herkesin Toyota sahibi olabileceğini belirtti.

Çakırlar’dan Hyundai Accent Blue tanıtımı


Hyundai ÇAKIRLAR 8 Mayıs Kara Havacılar Günü’nde yeni modeli Accent Blue’nun yanı sıra en çok tercih edilen ve i20 troy,ix20, Accent Era, İ30 modelleri ile aktivitede yerini aldı. Toplamda bin 200 askeri personel ve ailelerinin davetli olduğu organizasyon da jazz konseri,halk oyun gösterileri yiyecek/içecek ikramı ve çocuklar için oyun parkuru ve palyaço eğlencelerinin yanı sıra ,çuval yarışı ve ip çekmece yarışları ile keyifli bir hafta sonu geçirirken özellikle yeni Hyundai accent blue aracını test etmek imkanı bulan davetliler performansından çok memnun kaldıklarını belirtti. Çakırlar yetkilileri aynı zamanda Hyundai’nin yeni modeli Accent Blue’ya olan ilgiden çok memnun olduklarını bildirirken yeni Accent Blue’nun rakiplerine göre üstün özellikleri ve zengin donanımıyla segmentinin standartını yeniden belirlediğini söyledi.


Ford Mustang GT’de yeni teknoloji


‘Muscle’ sınıfı otomobiller arasında ayrı bir yere sahip Ford Mustang GT’nin 2011 modelinde, 540 NM tork üreten 412 beygirlik motor kullanılıyor. 32 subap ve çift bağımsız değişken eksantrik mili zamanlayıcısı (ındependent Variable Camshaft Timing / Ti-VCT) ile yakıt tüketiminde verimlilik sağlanması amaçlanmış. Ford, 2013 yılı başından itibaren araçlarının yüzde 90’ına bu teknolojiyi taşımayı hedeflediğini açıklamasını yaptı.
Modern bir görünüme sahip olan yeni Ford Mustang GT’de elektrik destekli direksiyon sistemi EPAS ve Brembo fren sistemleri; 14 inç havalandırmalı ön diskler ve 19 inç’lik jantlar kullanılmış. Yakıt tüketimi, şehir içinde, her 100 km’de ortalama 13.8 litre civarında. Ford Mustang 5.0, böylelikle en yakın rakipleri olan Camaro SS ve Dodge Challenger arasına sağlam ve iddialı bir giriş yapmayı garantilemiş görünüyor.