Ege TTO seçimlerine sanayici damgası

TTO seçimlerine sanayici damgası

08.04.2018 - 01:36 | Son Güncellenme:

Torbalı Ticaret Odası (TTO)’nda, mevcut başkan Abdulvahap Olgun’un vize aldığı seçimde, Torbalı’nın önemli sanayicileri de mecliste görev aldı. Türkiye de marka olmuş çok sayıda sanayici yeni dönemde görev alacak; Sepici, caploomba, Ürün Tarım, Atlas Trafo ve Kavi’nin patronları sanayicileri temsil edecek.

TTO seçimlerine sanayici damgası

Yeni dönemde sanayici ağırlıklı bir liste yapmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Olgun, “Meclise aday gösterdiğimiz arkadaşların sektörlerini temsil etmesini istedik. Çok önemli isimlere teklif götürdük, sağ olsunlar bizi kırmadılar. Yeni dönem meclisimiz, gerek sektörel dağılım, gerekse de güçlü isimlerin temsili ile daha nitelikli olacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Önemli isimler

Tek liste olmasına rağmen 1450 seçmenden 958 tanesinin oy kullandığı seçimde; Sepiciler Holding’in üçüncü nesil patronu Yeşim Sepici, alanında Türkiye ihracat şampiyonu olan Özbek Tarım’ın patronu Latif Özbek gibi önemli sanayiciler ön palana çıkıyor. Ayrıca, Türkiye’de tanınan caploonba markasının sahibi Zekeriya Orpak’da, Pancar OSB’de trafo imalatı yapan M. Cengiz Küçükerdem ile yine Pancar OSB’de pelet imalatı yapan Ahmet Ayaz’da meclisteki yerini aldı.

Yazarlar