Ege Turgutlu’ya rüya proje

Turgutlu’ya rüya proje

20.06.2017 - 03:34 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Ovacık Yaylası’nda 94 bin 900 metrekarelik alan üzerine yapılmasını planladığı ‘Rüya proje’ olarak adlandırılan Doğal Gençlik Kamp Merkezi için geri sayım başladı.

Turgutlu’ya rüya proje

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ilçesi Ovacık Yaylası’nda 94 bin 900 metrekarelik alan üzerine yapılmasını planladığı ‘Rüya proje’ olarak adlandırılan Doğal Gençlik Kamp Merkezi için geri sayım başladı. Yaşam alanında bungalov evleri, sporcu konaklama tesisi, doğa yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, bisiklet yolları, nizami futbol sahası, tenis sahası, basketbol sahası, atölyeler, fitness merkezi, yazın ve kışın kullanılabilecek yüzme havuzları, restoran, kamp alanları, engelli koşu sahası, toplantı salonları, masa tenisi bulunacak. Gençlik merkezi, yarışmalı aktiviteler ve çeşitli etkinliklerle de çok daha cazip bir hale dönüşecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği, gençlerin sosyalleşebileceği alan Manisa ve Ege Bölgesi’nin ekonomisine katkı sağlayacak.
İhale tarihi 14 Temmuz
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Ocak ayı meclisimizde gündeme gelen ve ardından projesine başladığımız Turgutlu Ovacık Kampı Gençlik Merkezi projemiz için ihale tarihi 14 Temmuz saat 10.00 olarak belirlendi. İhalenin ardından yapımı üstlenecek firmanın da kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, Turgutlu’ya kazandıracağına inanıyorum. Manisa’nın aydınlık yüzü gençlere çok yakışacak bir proje” dedi.