Ege Turizm Fuarı’nda rekor

Turizm Fuarı’nda rekor

06.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

8 Aralık’ta kapılarını açacak olan Travel Turkey’e 600 firmanın katılması kesinleşti

Turizm Fuarı’nda rekor

Profesyoneller geliyor
8-11 ARALIK tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, 600’ün üzerinde katılımcı firma ile dünyanın ve Türkiye’nin farklı destinasyonlarından turizm profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuarda turizmdeki seçenekler de sunulacak.

Tüketici ile buluşma
FUAR süresince başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak. Fuarda acentelerden tedarikçilere, havayolu şirketlerinden tesislere kadar turizm hizmeti veren tüm sektörlerin temsilcileri kendilerini tanıtacak.

Hollanda 400.yıl şerefine geliyor
2012’nin Türkiye-Hollanda ilişkilerinin başlamasının 400’üncü yılı nedeniyle Hollanda, Travel Turkey 2011’in partner ülkesi oldu. Bu işbirliği sonucunda iki ülke ve fuara katılan diğer ülkelerle derece verimli anlaşmalar gerçekleşmesi bekleniyor. Yunanistan’ın da Onur Konuğu Ülke olarak yer alacağı fuarda, Almanya, Azerbaycan, Çin, Endonezya, Fransa, Hırvatistan, Hindistan, İngiltere, KKTC, Kosova, Malezya, Slovenya, Tunus ve Ürdün’den katılımcılar yer alacak.

Yazarlar