Ege Turizmin rotası oluşturulacak!

Turizmin rotası oluşturulacak!

01.12.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, yarın kapılarını açıyor. Başkan Soyer, “22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturacağız” dedi.

Turizmin rotası oluşturulacak

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen turizm sektörü temsilcileri, 2-4 Aralık tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek 15. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde bir araya gelecek. Turizm sektörü ve fuarların hızla dijitalleştiğine dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “14’üncüsünü dijital olarak yaptığımız Travel Turkey Dijital Fuarımız, aynı zamanda Türkiye’nin de ilk sanal fuarıydı. Bu yıl fuarı, hibrit olarak düzenliyoruz. Fuara gelemeyen satın almacılar ile katılımcıları online platformda buluşturacağız. Fuarın, İzmir ve Türkiye için bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen turizm fuarımızın tüm Türkiye’ye ve dünyaya ilham vereceğine, turizm sektörüne güç katacağına, 2022 yılı turizmi için yol haritası çizerek dünyada ses getireceğine inanıyorum” dedi. Başkan Soyer, 15. Travel Turkey İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak bu yıl ilk kez TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı’nın da düzenleneceğini söyledi.

Haberin Devamı

Etkinlik, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle buluşturacak.

Gelin, Buca’yı keşfedin!

15. Travel Turkey’de yerini alan Buca Belediyesi, kentin değerlerinden, Atatürk Maskı, Kızılçullu Su Kemerleri, tarihi Yaylacık ve Dumlupınar sokakları, Levanten evleri, köşkleri, Protestan Baptist Kilisesi, Mevlana Heykeli gibi tarihi ve kültürel noktalarıyla ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak. Başkan Erhan Kılıç, “Herkesi Buca’yı keşfetmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Narlıdere’yi anlatacaklar

Narlıdere Belediyesi, 2-4 Aralık’ta yapılacak olan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda açılacak standında hayata geçirilen ve tamamlanan projelerini vatandaşlara anlatacak, görsellerle destekleyecek. Belediye Başkanı Ali Engin “İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Hep güzelsin Marmaris...’

Marmaris, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda “Sen hep güzelsin Marmaris” temasıyla yer alacak. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın felaketine rağmen Marmaris’in hala çok güzel, keyifli ve her mevsim tatil yapılabilecek bir yer olduğunun anlatılması açısından fuarın çok önemli olduğunu söyledi. 2 Aralık Perşembe günü, saat 15.00’de Marmaris standında açılış kokteyli de düzenlenecek.

‘Herkesi bekliyoruz’

Bayraklı Belediyesi, 15. Uluslarası Travel Turkey İzmir Fuarı’nda belediyeler için ayrılan İzmir Sokakları Bölümü, A Holü’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Başta yeni Kent Meydanı ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi projelerimiz olmak üzere, tüm projelerimizi ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Herkesi fuardaki standımızı ziyaret etmeye bekliyoruz” dedi.