Ege “Tutumlu bohça” artık İzmir’de

“Tutumlu bohça” artık İzmir’de

30.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Güney Afrika kökenli sosyal girişim hareketi Natural Balance, 2008 yılında yarattığı pişirme torbası Wonderbag’i Türkiye’de üretme kararı aldı.

“Tutumlu bohça” artık İzmir’de

Tutumlu Bohça adıyla kullanıma sunulacak torbalar, 22 ülkeye de İzmir’den yayılacak. Güney Afrikalı sosyal girişimci Sarah Collins’in başında bulunduğu Natural Balance tarafından 2008 yılında üretimine başlanan inovatif pişirme çantası Wonderbag-Tutumlu Bohça Türkiye’de üretilerek birçok ülkeye yayılacak.

Haberin Devamı

Bir ayda 60 bin ton incir sattık

Aydın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bir ayda 59 bin 686 kilo incir ihracatı yapıldığını bildirdi. Açıklamada, Aydın’da ilk taze incir ihracatının 28 Temmuz 2012’de gerçekleştiği, bu tarihten beri değişik ülkelere 12 bin 800 kilo sarılop, 46 bin 86 kilo siyah incir olmak üzere toplam 59 bin 686 kilo incir ihracatı yapıldığı belirtildi. Aydın’ın iklim ve toprak yapısının, bölgeye has olan sarılop çeşidi ile taze üretimi yapılan siyah incir için ideal özellikleri taşıdığı kaydedildi.

3 büyükler geldi

81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takimlerinin TIR’ları da yer alacak. Road Show Area alanında 10’u aşkın TIR yer alacak. Katılacak firmalar; Avea-Fenercell aracı, Aydın İli Tanıtım TIR’ı, Beşiktaş TIR’ı, Doğtaş Çanakkale Gezici Müzesi TIR’ı, Fenerbahçe TIR’ı, Galatasaray TIR’ı, Pug Design, Sarsılmaz, Vodafone Çitfçi Klübü TIR’ı, Yıldız Organizasyon. Fuarda, Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray TIR’larından taraftar ürünleri satılacak. n İZMİR DHA

Haberin Devamı

Pınar, toplam 600 ürünü tattıracak

Pınar, 31 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 81’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF), ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Yaşar Holding şirketlerinden, gıda markası Pınar; yeni ürünleri, özel tadımları ve Pınar Çocuk Tiyatrosu’yla İzmir Enternasyonel Fuarı’nda yerini alıyor. Bu yıl 81. kez düzenlenen İEF’de Pınar, 285 metrekarelik standında 600’ü aşkın üründen oluşan geniş ürün gamını tüketici-ler ile buluşturacak, yeni ürün çeşitlerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. n İZMİR DHA

TTNET’den kampanya

İzmir Enternasyonel Fuarı’na katılacak olan TTNET, ziyaretçilere ürünlerini tanıtacak. Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketle-rinden TTNET, 31 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 81’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ADSL’den Tivibu Ev’e, 3G mobil internetten fiber hızlı internete ürün ve hizmetleri tanıtacak. Ziyaret-çiler, TTNET Fibernet hızındaki F1 aracıyla anı fotoğrafı da çektirebilecek.