Ege Üç araç birbirine girdi şükür ölen yok

Üç araç birbirine girdi şükür ölen yok

21.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçti, bir otomobile yandan vurdu, ardından da taksiyle kafa kafaya çarpıştı

Üç araç birbirine girdi şükür ölen yok

Kaza, önceki gece saat 22.00 sıralarında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Polis Evi karşısında meydana geldi. Konak’tan Güzelyalı yönüne 35 AL 7354 plakalı otomobille giden Alper Kadıoğlu (24) yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobil önce Güzelyalı’dan Konak yönüne gelen Ertan Uluğ (46) yönetimindeki otomobile yandan vurdu, ardından yine aynı yönden gelen Yusuf Ziya Çetiner (59) yönetimindeki 35 T 6266 plakalı taksiyle kafa kafaya çarpıştı.

Hayati tehlikeleri yok
Üç aracın karıştığı, iki kişinin de bulundukları takside sıkıştığı trafik kazasında beş kişi yaralandı. Takside sıkışan sürücü Çetiner ile ön koltukta oturan Nazlı Cabbar’ı (22) AKS 110 ekipleri kurtardı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Kadıoğlu ile takside bulunan Tülay Cabbar (47), taksi yolcularından Özge Öztürk (32) ve Nazlı Cabbar ile taksi şoförü Çetiner çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hiçbirinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Kazanın ardından bir süre araç trafiğine kapalı kalan yol, çekiciler tarafından araçların yoldan kaldırılmasının ardından tekrar açıldı. Sürücü Kadıoğlu’nun alkollü olup olmadığı kan testinden sonra belirlenecek.