Ege Unutulmaz yaşgünü

Unutulmaz yaşgünü

28.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar Hürriyet Ege Temsilciliği’ni yürüttükten sonra emekli olan, gözde yerlerin işletmecisi Nedim Demirağ, 60’ıncı yaşını dostlarının hazırladığı sürpriz partiyle kutladı.

Unutulmaz yaşgünü

Club En Velo’ya oğlu Şahap Demirağ’la her şeyden habersiz uğrayan Demirağ bir anda karşında onlarca dostunu, eski çalışma arkadaşlarını görünce şaşkınlık yaşadı. Nedim Demirağ’ı bu mutlu günüde usta oyuncu Şener Şen, Mehmet Tuna, Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Hürriyet yöneticileri ve çalışanları, ailesi, dostları, arkadaşları yalnız bırakmadı. Mario Plaza ve Cafe Plaza’nın işletmesinin yanı sıra Çeşme Dalyan Plaza Residence’ın sahibi, İzmir ve Türkiye’de sanat, medya, iş dünyasının sevilen ismi Demirağ, özel olarak hazırlanan slayt gösterisinde duygulu anlar yaşadı.

Gülmekten kırıp geçirdiler
Korhan Bozkurt’un yönettiği, İyi Seyirler Filmcilik’ten Selin Altınel ve Şenol Zencir’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Ersin Korkut, Şahin Irmak, Özge Ulusoy ve Ceyhun Fersoy’un paylaştığı Kutsal Damacana Dracoola’nın İzmir galası yapıldı. Balçova Kipa Cinebonus Sinemaları’nda gerçekleştirilen gösterime oyuncular da katıldı. Sinema tutkunlarıyla bol bol sohbet edildi, fotoğraf da çektirildi.